Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
luge kazujte ako znaete
a mislam deka gravity grave bi trebalo da znae

Најпоштено да ти кажам, неам појма како ке ти го решат минусот брат. Неам до сега сретнато ваков случај. Прати им приватна на еден од админите да ти објаснат, или ѕирни на форум ако пишува нешто.

Ај да отидам да проверам дали ми го одобриле новиот тим што си го направив

btw:Gravity Grave те имаат некогаш банирано на Чаразај и нов тим да напраиш ?

Пораз.Изгубив од КК Барселона на домашен терен 51-72.Донекаде е и очекувано бидејќи има многу подобар тим од мене.Тој новит играч за 20 минути 4 поени и 9 скока.Ке го видам понатаму.Следно коло играм мислам со Правниче ке биде интересно мада пак мислам дека ќе изгубам.

Ми дадоа нов тим КК Ангели де видете дали го има во девизија 2.3 ?

Нема КК Ангели во трета лига, односно 2.3 дивизија. Сите се ботови, освен 2-3 тима.

Очекуван пораз од КК КУманово , мада моите момци играа за искуство.:helou: Инаку кога се уклучив на натпреварот беше 12-10 за мене .И тогаш си реков добро е малце ќе изгубам. И изгубив 67 разлика.:tapp::tapp:
Феноменален тим .Епа ете мене ми поминаа Куманово и Вујадиновиќ сега би требало да е полесно, и под итно да си ја поправам кош разликата.

Moжда треба да го смениш името на тимот, пошто увек ти го даваат со Теам 41690 пример.

Moжда треба да го смениш името на тимот, пошто увек ти го даваат со Теам 41690 пример.

Знам го сменив
Кога одам мојот тим горе пишува КК Ангели Леов
а кога одам која лига сум пишува 2.3 а мене ме нема внатре

Епа стварно не знам што е проблемот, ај почекај можда утре ќе се смени.

Готово се смени 3 место сум :)

Ако некој гледа на транфериве некое добро центарче со индекс над 10.000 нека дае линк тука оти се скапав од барање не најдов ама до 19 да завршува транферот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom