Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Готово се смени 3 место сум :)

Ако некој гледа на транфериве некое добро центарче со индекс над 10.000 нека дае линк тука оти се скапав од барање не најдов ама до 19 да завршува транферот

Starost:
22

Umor:
0 %
Visina:
191

Težina:
97
Indeks veština:
10.305

Plata:
15.063
Odbrana:
6

Slobodna Bacanja:
4
Dva Poena:
6

Tri Poena:
1
Dribling:
5

Dodavanje:
7
Brzina:
2

Rad nogu:
3
Skokovi:
8

Iskustvo:
0

Ако сакаш да ти го продадам, мој е. Оди ставен е на трансфер листата ако сакаш за 200.000 го давам. Не е баш центар ама ако сакаш земи.:smir:

Ке го разгледам многу низок е ама ке видам

И кај мене висината е проблем. Имам еден 169 сантиметри, ебаго, ја сум повисок од него, како станал кошаркар не ми јасно, Ладо Јакељ што го продадов беше 167 изгледа. Бобан Јелиќ, катастрофа, 165 изгледа е.

Земав неколку играчи пошто многу слаби се и зимав со индекс над 10.000
Еве кој се
Severiano Abadia 13.964
Simon Ahumada 13.063
Gabrielis Alkauskas 14.182
Frederic Cadet 10.584
Paulo Larrea 11.047
David Leoni 11.603
Miroslav Ristovski 13.425

Ефтино ги земав сите по 150.000 за еден одприлика другите ке ги продавам не сите ..

Iceshooter, еве ти еден добар центар ќе одиш во Италија и ќе наместиш од 200 до 230 цм и ќе го најдеш таму на првата страна е за 350.000 е цената.

Ime Tima: Pas Giannena Slava: Nepoznat Igrač Preporučene Pozicije: Centar
Power Forward
Form: 7 Starost: 18
Umor:
FAPercent_back.gif
Visina: 212
Težina: 106 Indeks veština: 11.390
Plata: 21.431 (+10% FPF) Odbrana: 4
Slobodna Bacanja: 8 Dva Poena: 8
Tri Poena: 1 Dribling: 5
Dodavanje: 5 Brzina: 1
Rad nogu: 5 Skokovi: 6
Iskustvo:
Има добра висина !

Земав неколку играчи пошто многу слаби се и зимав со индекс над 10.000
Еве кој се
Severiano Abadia 13.964
Simon Ahumada 13.063
Gabrielis Alkauskas 14.182
Frederic Cadet 10.584
Paulo Larrea 11.047
David Leoni 11.603
Miroslav Ristovski 13.425

Ефтино ги земав сите по 150.000 за еден одприлика другите ке ги продавам не сите ..

stooo
po 150000 zimas 12-3 indeks:cug:

stooo
po 150000 zimas 12-3 indeks:cug:

Па јас со финта ги зимам чекам на крајот кога ке дојде 2-3 минути пред да истекува и одма го зимаш а не вака некој ке види и одма ке дае повеке од тебе :smir:

Iceshooter, еве ти еден добар центар ќе одиш во Италија и ќе наместиш од 200 до 230 цм и ќе го најдеш таму на првата страна е за 350.000 е цената.

Ime Tima: Pas Giannena Slava: Nepoznat Igrač Preporučene Pozicije: Centar
Power Forward
Form: 7 Starost: 18
Umor:
FAPercent_back.gif
Visina: 212
Težina: 106 Indeks veština: 11.390
Plata: 21.431 (+10% FPF) Odbrana: 4
Slobodna Bacanja: 8 Dva Poena: 8
Tri Poena: 1 Dribling: 5
Dodavanje: 5 Brzina: 1
Rad nogu: 5 Skokovi: 6
Iskustvo:
Има добра висина !

Иста висина најдов како вој и дадов понуда индексот негде 12.000 Милана така нешто се викаше

Па јас со финта ги зимам чекам на крајот кога ке дојде 2-3 минути пред да истекува и одма го зимаш а не вака некој ке види и одма ке дае повеке од тебе :smir:

И јас така правам, и се ми стигат меилови ме пцујат.:pos::pos:

luge sakam da napisam zalba(molba)
pa angliskiot ne mi ode mnogu ako znae nekoj dobro neka se prijave pa da mu dadam tekst na mak da mi go kaze na angliski
fala vi odnapred:)

pa angliskiot ne mi ode mnogu ako znae nekoj dobro neka se prijave pa da mu dadam tekst na mak da mi go kaze na angliski

Пиши го ајде да видам дали можам да ти помогнам, и на мене не ми оди баш сјајно али знам нешто.:smir:

Пиши го текстот тука ке пробам да ти го преведам
А за што ке пишуваш жалба ?

Пиши го текстот тука ке пробам да ти го преведам
А за што ке пишуваш жалба ?

abe sakam da napisam zalba za kaznata od 450000 poradi toa sto zagubiv 2 po 20-0 bidejki nemav igraci u taktikata
poposle ke go napisam ali ne znam dali da mu pisam nesto na adminite dali mozat da pomognat nesto ne znam sto ke se desi moze ke me izbrkaat od timot utre....moze avtomatski e ova so kaznite a moze i nekoj admin me kaznal

Управа педери, клубот ни го дупите.:vozbud:

Баш ме интересира на какво ниво ти се навивачите ? Иначе јас мислам дека треба да си направиш нов клуб како што направи Ајсшутер.

Управа педери, клубот ни го дупите.:vozbud:

Баш ме интересира на какво ниво ти се навивачите ? Иначе јас мислам дека треба да си направиш нов клуб како што направи Ајсшутер.
abe mislam deka dobar tim napraviv ako sakas vidi sto igraci imam ne deka se mnogu jaki ali ne se losi
btw ako go saka nekoj ovoj igrac za 200000 ne deka vrede tolku nego da me izvadi od krizata pa posle i jas ke pomognam vo moite podobri vreminja:)
Supporter Opcija Edi Skuber Slovenia

Form: 4

Starost:

18

Umor:

0 %

Visina:

165

Težina:

65

Indeks veština:

14.029