Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
КК Куманово

И да, у право е Чернобил за клинциве, слаби сме со подмладок, но јас до сега за овие години што играв не извлеков квалитетен "rookie", така да не влечам веќе.

А ти по колку пари вложуваш во играчите ?

jas si idam od skolo kaj 5 saatot i do 2-3 kmisam na ova forumov
btw mnogu si se zajaknal

Ех, да имаше барем малце слободно време сакав да изиграм со тебе пријателска, ама ај здравје на 10 јуни играме кај тебе 10 коло.:smir:

Секогаш максимално вложувам друже, Кај мене пари никогаш не се проблем:helou:

Ај сега ќе уложам 200.000 евра во играч, баш да видам што ќе извлечам.

денес играм со КУманово. Нови искуства за мене. Ај ќе пишам после колку сум изгубил. Моите амбиции за мечов се...пораз испод 50 коша разлика:pos::pos::pos:

Ууу, па големи амбиции си имал бе. : )

Ја денес со Партизан на Била Бонг, тежок дуел, купил нешто ново од кога игравме пријателска, па не сум голем оптимист, плус тоа нешто ново ќе испробам, со 6-7 играчи ќе го одиграм мечот.

денес играм со КУманово. Нови искуства за мене. Ај ќе пишам после колку сум изгубил. Моите амбиции за мечов се...пораз испод 50 коша разлика:pos::pos::pos:

Мислам дека дури и ке биде изедначен мечот во првите две четвртини, после коа ќе ги фати умор твоите момци (ако ги ставаш да играат по 3 четвртини) ке почнат моиве да мелат :D

Некој до сега го имаа банирано на Чаразај неможам да се регистрирам пак а мојот тим КК Велес и тој што ми даде понуда немаат исти ИП

Па напраи си нов тим ако не и така само што почна.

Неможе нов тим иста ИП ке имам и не ми одобруваат барањето

Па прати им мејл нека ти го земат тимот и дека ќе си направиш нов ваљда ќе ти одобрат.

Ајде за пола саат почнува ново коло многу среќа на сите.:helou:

Нема врска, ти го банираа тимот, не ИП адресата. Слободно регистрирај си друг тим, и без далавери :helou:

А каде можам да гледам после утакмицата кој кошаркар колку кошеви е дал ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom