Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе се пријавил еден со многу слаб тим и вика јас сум вистинскиот човек ова онаНе јас нема да се кандидирам за селектор.А ако има некој што ќе се кандидира од форумов нека смета на мојот глас.Ако се повеќе од форумов е тогаш ќе се договориме.![]()
Па ти глеј според вујадинивич каков ти е тимот.Ако е за тоа и јас имам слаб тим.А за ова селекторов јас ќе гласм за некојпоискусен.абе се пријавил еден со многу слаб тим и вика јас сум вистинскиот човек ова она
бтв гледајте како ме растури овој
46
k.k.tikves
Q1 Q2 Q3 Q4
T k.k.tikves 2 14 16 14
46 KK Vujadinovic 14 28 25 22
89 89
KK Vujadinovic
46-89
леее луѓе незнам што да правам многу слаб тим имам
стварно ли растат играчите?Lele samo so viodv ostarea igracite a voedno i mladite pod 18 porasnaa. jejeje
Dvajcata moi U-18 reprezentativci porasnaa po maksimalni 7 cm. jejeje jejeje jejeje
TOPPPPPPPPPPPPPPPP :je: :je: :je: :je: :je:
p.s. I daj da se staime na msn site od charazay za podobro da moze da diskutirame, pred sve za razvoj na mladite i reprezentacijata. :helou:
ќе може ли да ми дадете линк од кај да ги симнам месенџеротАјде мене ми одговара идејата на маседониан.Верувам дека сите ќе се согласатЈас веќе го имам остаено мсн откај профил.Само известете кога ќе биде тоа.Па чекај не е утре тоа со годините.