Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
1) Можам да откажам бид? Знам дека звучи ретардирано, али ај да си прашам.

Ne mozes ama sigurno nekoj ke te nadmasi vo licitiranjeto

Ej i daj ako najdete nekoj dobar centar na transfer market kazete.Itno mi treba.Davam nekade do 3 600 000, a po moznost da ima minimum 30 000 index

луѓе се избира селектор на македонија ај да избереме некој кој сака да се кандидира

Не јас нема да се кандидирам за селектор.А ако има некој што ќе се кандидира од форумов нека смета на мојот глас.Ако се повеќе од форумов е тогаш ќе се договориме.:toe:

Не јас нема да се кандидирам за селектор.А ако има некој што ќе се кандидира од форумов нека смета на мојот глас.Ако се повеќе од форумов е тогаш ќе се договориме.:toe:
абе се пријавил еден со многу слаб тим и вика јас сум вистинскиот човек ова она
бтв гледајте како ме растури овој
46
k.k.tikves

Q1 Q2 Q3 Q4

T k.k.tikves 2 14 16 14

46 KK Vujadinovic 14 28 25 22

89 89
KK Vujadinovic
46-89
леее луѓе незнам што да правам многу слаб тим имам

Za selektor... ja ke go glasam Denis t.e. Vujadinovic. :baeh:

абе се пријавил еден со многу слаб тим и вика јас сум вистинскиот човек ова она
бтв гледајте како ме растури овој
46
k.k.tikves

Q1 Q2 Q3 Q4

T k.k.tikves 2 14 16 14

46 KK Vujadinovic 14 28 25 22

89 89
KK Vujadinovic
46-89
леее луѓе незнам што да правам многу слаб тим имам
Па ти глеј според вујадинивич каков ти е тимот.Ако е за тоа и јас имам слаб тим.А за ова селекторов јас ќе гласм за некојпоискусен.

Lele samo so viodv ostarea igracite a voedno i mladite pod 18 porasnaa. jejeje

Dvajcata moi U-18 reprezentativci porasnaa po maksimalni 7 cm. jejeje jejeje jejeje

TOPPPPPPPPPPPPPPPP :je: :je: :je: :je: :je:

p.s. I daj da se staime na msn site od charazay za podobro da moze da diskutirame, pred sve za razvoj na mladite i reprezentacijata. :helou:

Lele samo so viodv ostarea igracite a voedno i mladite pod 18 porasnaa. jejeje

Dvajcata moi U-18 reprezentativci porasnaa po maksimalni 7 cm. jejeje jejeje jejeje

TOPPPPPPPPPPPPPPPP :je: :je: :je: :je: :je:

p.s. I daj da se staime na msn site od charazay za podobro da moze da diskutirame, pred sve za razvoj na mladite i reprezentacijata. :helou:
стварно ли растат играчите?
ај дај ми сајт за да го симнам мсн-то

Ајде мене ми одговара идејата на маседониан.Верувам дека сите ќе се согласатЈас веќе го имам остаено мсн откај профил.Само известете кога ќе биде тоа.Па чекај не е утре тоа со годините.

Ајде мене ми одговара идејата на маседониан.Верувам дека сите ќе се согласатЈас веќе го имам остаено мсн откај профил.Само известете кога ќе биде тоа.Па чекај не е утре тоа со годините.
ќе може ли да ми дадете линк од кај да ги симнам месенџерот

Молам??? Утре ми растат играчите??? omg...omg...omg!!!

jas pak mozebi sum dosaden ama stvarno mi se igra igrata eve cekam veke 1 nedela i uste mi nemaat dadeno tim sakam da mi kazite kaj da proveram dali mi imaat dadeno ili ke me izvestat po e-mail.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom