Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе втора лига е поквалитетна од прва. Во прва лига 5-6 јаки екипи, другите не се ни логираат. А во втора секојдневно ботовите добиваат газди.

Toa mi e i zborot.Vo prva liga ne mozam da se nosam so 3,4 ekipi samo.Pokvalitetna i poizednacena e vtorata.

да се пофалам...вчера играв утакмица (неофицијален куп ) со тим којшто имаше просек на играч околу 30000 (јас имам околу 15000) и успеав да го победам. Примив само 48 коша.Е то ти е бре брате одбрана.

Абе зашто не можам да се логирам? Ни ми вика ко порано кога ќе погрешев: Грешка. :(
Не знам што е работата..

Едит: Средив некако, до нив е грешката сепак, се мачам при логирање. :)
Него конечно видов како сум го загубил последниот дуел, резултат 55:54 на 19 сек. до крајот, тогаш сум дал 2 поена значи, за 55:54, и после во последната секунда, со звукот на сирената од нешто повеќе од половина терен противнички играч дава кош, нормално 3 поени и победа од 57:55. :tapp:

а зш се чека толку време?! јас се регистирав пред 5-6дена и усте немам добиено ништо.. или подолго време треба да се чека ?! :)

Малку се чека, 1-2 дена. : ) Не знам зашто уште немаш клуб. Пробај да се логираш, ти се логираш или не? :)

Иначе ја 3 пораз во низа...сум заборавил и на постава и на се..ц ц ц ц, катастрофа сум!

По 3 порази, моите лузери победија.
Негде 62:53, против градски ривал Лајн‘с Куманово или така нешто.
Ама слаб напад..
И ќе си местам од сега агресивна одбрана на повеќе играчи шо го е*ам.

Дали може некој да ми каже зашто толку ми се повредуваат играчиве????? Оваа сезона неам склопено тим?? Моментално двајцата надобри ми се повредени, и нормално уследи пораз од квалитативно послаба екипа од мене. Играва почнува да ме нервира. За совети може и у ПП да пишете.

Дали може некој да ми каже зашто толку ми се повредуваат играчиве????? Оваа сезона неам склопено тим?? Моментално двајцата надобри ми се повредени, и нормално уследи пораз од квалитативно послаба екипа од мене. Играва почнува да ме нервира. За совети може и у ПП да пишете.

Мсн дај ми по ПП ќе збориме:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom