Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Каква идиотска работа ......

Ukupno 80 Cena Transfera - 0 Provizija za agenta - 10.000 Dostupan -9.920
Играчот го продавам за 80 евра, а агентот зима провизија 10 000 евра мамето.....
Па нели пишува дека треба да зема само 10 проценти а не 10 000 идиотизам работа цц......

Па баш и затоа и јас не ставам играч на трансфер маркет со цена под 10000.Еднаш се излажав така па веќе нема.:tapp:

КК Струмица си стаил играч со индекс 10.000 и го даваш за 1.000 ?

Имам многу такви слаби играчи и ги давам за мали пари за да ги мајнам од тимот.

Кирца ти ли го земе тој другиот играч ? што се борев за него

Да да знам дека и ти го бркаше ама оној португалецот ќе ти го земеше ама јас и вчера го меркав.

Иначе за продавање на играч пишува дека агентот секогаш зема минимум 10000 EUR, дали како 10% од продажбата или по default, ако продажната цена не надминува 100000 EUR.

"Please note that the player's agent gets some of the money from the transfer as a fee, which is equal to 10% of the final bid, or 10.000 EUR, whichever is larger. So if you sell a player for less than 100.000 EUR you will have to pay 10.000 EUR agent's fee instead of 10%!"

Агентот си зима 10.000 без разлика колку ќе го продадеш играчот. Јас го продадов за 80 евра еден играч, и агентот ми зема 10.000 така да бев во минус 9920.

Агентот си зима 10.000 без разлика колку ќе го продадеш играчот. Јас го продадов за 80 евра еден играч, и агентот ми зема 10.000 така да бев во минус 9920.

Јас го земав за 80 евра колку да пополни место

Еј, знае ли некој дали од нашата 1.1 лига може да се испадне понадолу ?
Ајсшутер ти во иста лига ли си со нас или понадолу си ?

Еј, знае ли некој дали од нашата 1.1 лига може да се испадне понадолу ?
Ајсшутер ти во иста лига ли си со нас или понадолу си ?

Јас сум 2.2 бидејки одново правев тим а до тогаш многу луге напраиле тим и сега има повеке и 2.2 сум :smir:

i ja pravev nov tim i me kutna od 1.2 do 2.4 mi se idese da ispukam nekoj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom