V
Viktoranius
Гостин
Јас победив 10 разлика на Фени индустри, али ова мора да го видите. Цела екипа е повредена ама среќа повредите од купот се само за 1 ден.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
10:00 : Лична Branko Ercegovac. Лопта са стране
Уште не почнала четвртината он прави лична грешка. Ццц.
Мојот центар со 32.000 СИ имаше 4 скока вкупно, другиот центар исто СИ 25 скока.
100 пати не можев да шутнам, шут за два катастрофа. Ебати играта колку сака нека е добра тактиката на Паукс ова не е логично.
И трет пат по ред ми се повредува играч, Малуенда овој пат, кај противниците никој не се повредува. Ебати ретардираната игра.
Абе мене ме тепаше Семпион а нема играч со над 20 000 индекс:nesvest: многу промашував а и на крајот ме тепаше :uvo:10:00 : Лична Branko Ercegovac. Лопта са стране
Уште не почнала четвртината он прави лична грешка. Ццц.
Мојот центар со 32.000 СИ имаше 4 скока вкупно, другиот центар исто СИ 25 скока.
100 пати не можев да шутнам, шут за два катастрофа. Ебати играта колку сака нека е добра тактиката на Паукс ова не е логично.
И трет пат по ред ми се повредува играч, Малуенда овој пат, кај противниците никој не се повредува. Ебати ретардираната игра.
Фала на поздрав4ето поздрав4е и за тебе ретарду.Loser педерчето има исто бодови со тој второ место, али има еден кош повеќе разлика па сеа затоа е прв.
Ретарду позЗ![]()
Auuu gleam cela liga se zasili, samo ja nisto asalno ne kupiv.![]()
Абе ја осекам коа ќе ископаш сега ти некој 70000 17 години за 7-8 милиончиња, па ќе се чешаме ние. Не ти ни треба многу,убао тимче имаш. А инаку сум приметил, како се надувани цениве у пичку матер.А никој нејќе да купи.Јас ништо не сум продал.Иначе глеам јас сега и вториве лиги лудница играчи се купуваат, се заострува конкуренција.Се зајакнува македонскава лига, тоа е супер.