Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
На денешен ден пред седум години , ко мало дете плачев тогаш у пм.
Ден денес солзи на очите ми идат кога ги гледам инсертите од утакмицата. :cuc::cuc::cuc:
Морници ми врват еј, не бевме свесни тогаш каков успех напрајвме со самиот пласман во полуфинале. Се сеќавам со другар шанкот ќе го турневме од радост незнајвме шо прајме, па маршови низ град со знамиња со чуда....

Утре што цена ќе бидат картиве за со Романија?

Па нема ваљда ептен македонска работа да напраиме сега и да флопнеме после 2-0 старт..

Добро е што тепавме релативно лесно, ваљда ќе се пласираме на клваификациите.

А таму само 8 екипи од вкупно 32 не одат даље така да...да се надеваме барем еден добар противник во група ќе имаме што може да го добиеме пошто со останатите што сга играат квалфикации за СП не можеме да се носиме реално...

Него зашто го нема Димитријевиќ што игра(ше) во Шпанија и што се дешава со оној Николов со Фенербахче што има договор?

Каков е статусот со Нено Димитријевич? Зема шпански пасош и се откажа од репрезентација, или? Зошто не беше викнат за претквалификацииве?
Машина е детето, најдобар стрелец денес против Реал Мадрид.

upload_2018-10-14_17-46-38.png

Каков е статусот со Нено Димитријевич? Зема шпански пасош и се откажа од репрезентација, или? Зошто не беше викнат за претквалификацииве?
Машина е детето, најдобар стрелец денес против Реал Мадрид.

Прегледај го приврзокот 198281

И јас прашав но не добив одговор. Но изгледа ова е причината зошто го немаше во квалификациите
https://ekipa.mk/mkf-go-suspendirashe-nenad-dimitrijevik/

И јас прашав но не добив одговор. Но изгледа ова е причината зошто го немаше во квалификациите
https://ekipa.mk/mkf-go-suspendirashe-nenad-dimitrijevik/
Изгледа ништо не биднало од суспензијата. Шест месечна од 2.10, а он веќе игра.
Нека земат нека средат несогласности, за овие дрва моментално што ги имаме е Стеф Кари.

Во нашата квалификациона група Романија ги победи Косово 88-83.

Што значи ако ги победиме сега Косово во недела, дека на 21.02 догодина ако не изгубиме 15+ разлика против Романија ќе ја освоиме оваа група.

Во нашата квалификациона група Романија ги победи Косово 88-83.

Што значи ако ги победиме сега Косово во недела, дека на 21.02 догодина ако не изгубиме 15+ разлика против Романија ќе ја освоиме оваа група.
Што е рамно на тоа да одам на Марс утре.

Искрено немам поим какви се останативе кошаркарски репрезентации што би требало да бидат наши противници во следната рунда од квалификациите, ама дури и со овој принцип (група со 4 екипи, првите 3 одат на ЕП а како и пар од најдобрите четврто пласирани екипи) не гледам како би се пласирале на ЕП....а и подобро би било, пошто премногу сме лоши за гледање, а воедно и претерано сме некреативни во нападот.

На оној антиталент Бубе Младеновски да му се забрани кошарка со закон. Таква апатија и незаинтересираност кај некој играч немам видено. Влезе утна зицер направи неспортска и го мрзеше да искочи од игра, се влечеше. Пу бе!
Па и кога ќе ми текне дека сакал да се откаже од кошарка пошо не му се играло, а Работнички го молеа да се предомисли, ти ебам и најтрофеен клуб и се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom