Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Пеце не е дојден да ја оправи работата него да ги држат сите конци у рака и да се знае кој е шампион исто ко и у фудбал и ракомет :)
Значи чорба македонче.

Пеце не е дојден да ја оправи работата него да ги држат сите конци у рака и да се знае кој е шампион исто ко и у фудбал и ракомет :)
Оф топик е, ама баш ме занима што сакаше со ова да кажеш ?

Оф топик е, ама баш ме занима што сакаше со ова да кажеш ?
Сакаше да каже дека миленикот на партијата МЗТ ќе биде шампион уште дооолго време...

Па знаеме кој е газда на рк и фк и со кого е близок сити федерации си ги присвоија..нема ништо против Вардар и Комити баш напротив ама криво ми е што политика е у спортот длабоко...

Па знаеме кој е газда на рк и фк и со кого е близок сити федерации си ги присвоија..нема ништо против Вардар и Комити баш напротив ама криво ми е што политика е у спортот длабоко...
Тоа е реалноста сакале признаеле сакале не,а секогаш ќе има нагодувања.Иако сум фан на Вардаровиот колектив можам да кажам дека тоа е реалноста...:(:(

na denesniot mec igrame bez Trajkovski i Hendriks,se resil da im dade posledna sansa na Janeski i Brckov.Brckov dogar od toa sto go fativ,Janeski voopsto ne go ni zabelezav.[DOUBLEPOST=1440866862][/DOUBLEPOST]hahahahahah,kakov bunar na Ilievski[DOUBLEPOST=1440867043][/DOUBLEPOST]kakvi amateri sne,na Brckov dva pati od raka mu paga topkata :facepalm:

Последно уредено:
Два одлилни потези на Костоски степ пак и тројка и асистенција од пола терен помеѓу тројца играчи од паркет :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom