Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
 - 24 октомври 2007

- Мислења
 - 7.294

- Поени од реакции
 - 8.502

Што се чудите за Магдевски? Не ја знаете супер моќта на @Коњаникот Сабја кога руга/фали играчи?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај сега не го тупи и ти...Напред Македонија..нека тепаат дај боже и 20 разлика..17:6 добро отворивме.
Но ова ништо не значи. Сепак кошарка е.
овие time travelling..побрзо знаат а..Овде имате резултат што се актуализира почесто:
http://www.ergebnisselive.com/basketball/
П.С. Секоја чест за телевизиите што и овој пат ни овозможија да не ја гледаме репрезентацијата. Верувам дека сме една од ретките држави со вакви есклузивни „привилегии„
Одма ви се криви нашите телевизии. Од МТВ кажаа дека пратиле допис до Белорусите за да откупат пренос ама тие не враќале.Овде имате резултат што се актуализира почесто:
http://www.ergebnisselive.com/basketball/
П.С. Секоја чест за телевизиите што и овој пат ни овозможија да не ја гледаме репрезентацијата. Верувам дека сме една од ретките држави со вакви есклузивни „привилегии„
Абе дај боже да тепа и 30 разлика. Зборот е кој играл или активно гледал кошарка знае дека почетокот најчесто незначи ништо. Иако до сега имаме добар резултат и според мене малку неочекувано висока предност.ај сега не го тупи и ти...Напред Македонија..нека тепаат дај боже и 20 разлика..

Одма ви се криви нашите телевизии. Од МТВ кажаа дека пратиле допис до Белорусите за да откупат пренос ама тие не враќале.
4/7За тројка имаме 6/7 ако не се лажам![]()

Тоа не го менува фактот дека ние по милионити пат неможеме да ја гледаме репрезентацијата.
Дај бе не заебавајте, што треба да пратат камери и цела екипа за една утакмица? Кажаа дека неможеле да остварат контакт со белорусите и тоа е тоа. Ете со Данска имаше пренос, што значи ако има можност од мтв ќе се обидат да обезбедат пренос.Тоа не го менува фактот дека ние по милионити пат неможеме да ја гледаме репрезентацијата.