Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Ova e sramota za sportov ej, kolku se nepismeni. Kako se ovie kosarkari stvarno ?
Da zemam da treniram nekoe vreme pojak sum od site ovie.
Ovie ne ni treniraat kosarka.

Јас мислам Антич и Чековски да влезат со по 30 кг вишок ке одиграат подобро од сите останати освен Шортс и Димитриевиќ

Јас мислам Антич и Чековски да влезат со по 30 кг вишок ке одиграат подобро од сите останати освен Шортс и Димитриевиќ
Sigurno.
Abe ovie nemozat obracot da go pogodat.

Се истрошија Шортс и Нено немаат веќе сила. Покрај онакви инвалиди како Ѓуровски,Крстевски и Зекири. А и Војдан тешко дрво еден кош да не може да даде.

Се истрошија Шортс и Нено немаат веќе сила. Покрај онакви инвалиди како Ѓуровски,Крстевски и Зекири. А и Војдан тешко дрво еден кош да не може да даде.

Војдан добро е и што е во состав скоро 40 е... Тоа е пожално да очекуваш од пензионер да ја води репрезентацијата бидејќи нема кој да го смени...

Значи, кошаркарската репрезентација допрва треба да го помине патот на смена на генерации, како ракометната репрезентација од 2020та наваму.

Двајца+Маслинко против цел тим на Естонија.
Другите се стативи за тренинг.

1740164264209.png

Овие треба прво во соблекувалната да им се извинат на Шортс и Димитриевиќ па ајде и на Маслинко, после да излезат на МТВ да се извинат на цела јавност и да се откажат од кошарка. Да одиш во лето низ школите во Македонија кај што играат маалски баскет ке најдеш 30 деца подобри од овие дрва... Па кога ке ми текне дека Ѓуроски беше претставуван како голем талент кој учи од Карл Мелоун, тој кутриот обрач не може да погоди... За гревови

Ovie se za lopata da kopaat zemja, abe sramota e za T.J da igra so ovie. Nz zasto igra voopsto, ovie neznat da ja frlat topkata...

Војдан добро е и што е во состав скоро 40 е... Тоа е пожално да очекуваш од пензионер да ја води репрезентацијата бидејќи нема кој да го смени...
Не мислев лидер да биде Војдан туку да дадеше некаков придонес во играта,т.е.некој кош. И има достојна замена во Јакимовски, само не знам зошто не играше.

Не мислев лидер да биде Војдан туку да дадеше некаков придонес во играта,т.е.некој кош. И има достојна замена во Јакимовски, само не знам зошто не играше.
Screenshot 2025-02-21 at 13-07-25 Andrej Jakimovski stats Sofascore.png

Јакимовски игра колеџ кошарка за Колорадо, мислам дека не смее да игра за репрезентацијата додека трае сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom