- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.841
- Поени од реакции
- 85.946
тука си у правоОчигледно е дека не знаеш што е АлКаеда бидејки премногу гледаш телевизија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тука си у правоОчигледно е дека не знаеш што е АлКаеда бидејки премногу гледаш телевизија.
Ми го зеде зборот,бегаат од сапун и средства за дезинфекција како ѓавол од крст.Имаше баш таков случај на форумов, Муслиман се жалеше дека децата у школо ги терале средство за дезинфекција на рацете да ставаатДобро, у Британија 50% учениците се АлКаеда/Кунта-кинте. Кое ниво на лична хигиена они го одржуваат?
Се надевам никој нема да те послуша и да се запусти.Не затоа што вакцините почнуваат да се форсираат тогаш кога процентот на болести почнува драстично да се намалува поради подобрување на хигиенските услови.Не случајно кај амишите во Америка со децении не постои ниеден случај на аутизам.
Напротив таквите како тебе се помалку ги слушаат па секојдневно по телевизиите се жалат дека процентот на вакцинација опаѓа:https://sdk.mk/index.php/zdravstvo/...ri-dena-prva-doza-primija-nad-3-iljadi-litsa/Се надевам никој нема да те послуша и да се запусти.
Мислиш на овие вакцини така?:И онака сите сме прележани освен ранливи групи нема потреба од бустери. Освен во Кина. Прајме муабет и за другите вакцини, нели.
Ти кажав прашакот за перење мозоци одамна го изгуби дејството а за нов немааат никакви шанси да направат бидејки по секоја цена мораат своите глави да ги спасуваат од можна физичка ликвидација.Тешко на деца.
Така е родителите заштитени после одбиваат истото да го прават за нивните деца. Битно ејмишите немаат аутизам.Ти кажав прашакот за перење мозоци одамна го изгуби дејството а за нов немааат никакви шанси да направат бидејки по секоја цена мораат своите глави да ги спасуваат од можна физичка ликвидација.
Немаат затоа што не ги вакцинираат своите деца.Имале само 3 случаеви на аутизам за кои е утврдено дека сите 3 деца биле вакцинирани:Така е родителите заштитени после одбиваат истото да го прават за нивните деца. Битно ејмишите немаат аутизам.
... мене пак ми изгледа дека ќе тераат второ полувреме, онака безобразно секогаш доаѓа од Франција „новитетите“ во ЕУ.Ти кажав прашакот за перење мозоци одамна го изгуби дејството а за нов немааат никакви шанси да направат бидејки по секоја цена мораат своите глави да ги спасуваат од можна физичка ликвидација.
... светот, па и МКД околу тоа прашање се на „стара слава“, денес не е исто како порано, децата имаат повеќе вакцини по шема, па и повеќевалентни вакцини, дури некои се дискутабилни дали воопшто се потребни според можност за повеќе штета отколку корист, нема контрола и свеста на здраствениот работник е на пониско ниво од порано, причина е партиските влијанија, ЕУ, фармацевтска мафија и воопшто мито и корупција на секој чекор, така да не знам колку се ефикасни, дали се проверени, кој гарантира за исправност кога све е поткупено, така да лично јас се сомневам воопшто и на следење на матичниот т.е. педијатарот воопшто историјата на болести на детето дали смее или не смее, некако не се внимава ќе се каже „мора“ и толку што воопшто не соодејствува со детето што е исклучителна индивидуа само за себе.Бијонс, ти си за да се вакцинираат децата по познатата шема? Не мислам на Ковид, стандардните?
...види, не знаеш ниту да дебатираш, а и не знаеш што значи некој да има лиценца, зарем не може со висока стручна спрема, а да нема лиценца да работи? еве те прашувам што значи „Лиценца“ за архитект ли, нотар ли, доктор ли, ете дури и ти ако имаш Лиценца кажи ми што значи тоа?За џабе ти е лиценцата.