Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Короната не е повеќе тренди таму, сега некоја друга чума им ровари.А со кинезиве што се деси бе никој не ги ни спомнува сега? Ја искоренија короната а?
Па ваљда ради ова сме немале толку случаи...Им досади на сите короната, а иронично, јули и август имавме неспоредливо повеќе случаи и ширење на вирусот за разлика од карантинските март и април, кога се соблечувавме по ходници и во дворови пред да влеземе дома, продукт по продукт кога бришевме со алкохол. Интересни времиња.
Па ваљда ради ова сме немале толку случаи...
Не би рекол, истите глупости да се прават сега, пак ќе имаме стотина дневно, ама таква беше психозата тогаш, да прдне некој 20 метри пред тебе сумњаш дека си фатил корона.
POLICIJA U NEUMU TUKLA PENDRECIMA PJEVAČA I 10 DJEVOJAKA IZ TUZLE: PJEVALI SMO PJESMU ,,BOSANAC”!Е нејќат баш србите на Неум, пошо цело Сараево е таму
Не ти е баш паметна идеја на точак таму, летаат како ненормални, шансите да те крени некој на хауба се 80 %Путин му понудил помош на Трамп, за правење на вакцина
Инаку се надевам недела да го турнам рекордот на точак, тура Саранда - Ксамил и назад.
Нема гајле, слаб е сообраќајотНе ти е баш паметна идеја на точак таму, летаат како ненормални, шансите да те крени некој на хауба се 80 %![]()
Зарем пре да би носел маска 8 саати него да се гушкаш и бацуваш со луѓеИ да искочи вакцина, тија поздравувања сас гушкања и кис4иња надам се ќе изумрев. Факт е дека смо далеко од решену ситуацију и social distancing и маске ќе треба још увек да се практикуе, мене не ми е проблем, навикна се на овј живот, не ми мења много, маска ми беше најголем проблем да гу навикну свак дн по 8 сата на работу ама и тој се навикна, сга не ни осеќам дека носу маску.