Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тенеќе, кое е твоет мислење за најавената руска вакцина против рак?
Каде во МК може да се прегледа еГФР?дијагнозата за мутација на K-Ras е од клучно значење за планот за лекување канцер на дебелото црево, познато е дека ризикот од карцином на желудникот и на дебелото црево е повисок ако е наследен т.е. доколку блиски членови од семејството боледувале од оваа малигна болест или EGFR мутацијата има особено значење за точниот избор на лекарства за третман на канцерот на белите дробови.

Не знам каква врска има Ковид со самоубиство.![]()
1,8 tuh vaatamist · 108 reaktsiooni | Старо рапериште.. Антивакцериште... | Goran Jankulovski
Старо рапериште.. Антивакцериште...www.facebook.com
Автоматски споено мислење:
![]()
Даниел, кој беше нарекуван чудо од дете, ненадејно почина на само 29 години
Американскиот шаховски велемајстор Даниел Народицки почина на 29-годишна возраст. Поранешниот светски јуниорски шампион, познат и како Дања, го достигна статусот...newz24live.com
А каде во клипот се спомнува самоубиство или онака си го измисли од ракав?Во видеото познатиот глумец сведочи дека одбил заработка од 9 милиони долари за филм бидејки условот за да ја добие улогата бил да биде вакциниран со Фајзер.Не знам каква врска има Ковид со самоубиство.
Вториот линк што си го постирал, за шахистот.А каде во клипот се спомнува самоубиство или онака си го измисли од ракав?Во видеото познатиот глумец сведочи дека одбил заработка од 9 милиони долари за филм бидејки условот за да ја добие улогата бил да биде вакциниран со Фајзер.
[/URL]![]()
Даниел, кој беше нарекуван чудо од дете, ненадејно почина на само 29 години
Американскиот шаховски велемајстор Даниел Народицки почина на 29-годишна возраст. Поранешниот светски јуниорски шампион, познат и како Дања, го достигна статусот...newz24live.com
Цинцариште,можеш културно да му кажеш на администраторот да ја избриште оваа порака или премести на друго место ментиш еден.О, колку си глуп.
Ова никако не е за темава.
Од други маки си почина Danya, му се познаваше и на последните стримови дека е на лекарства.
Јас ги пуштив како 2 посебни пораки а тоа што е направено автоматски да се спојуваат е проблем до оној што ја направил оваа страница.Си можел само второто да го одвоиш и испод него да цитираш.Вториот линк што си го постирал, за шахистот.
А која е поентата вториот линк да биде постиран во темава? Не е поентата зошто јас сум го цитирал целото Автоматски споено мислење.Цинцариште,можеш културно да му кажеш на администраторот да ја избриште оваа порака или премести на друго место ментиш еден.
Автоматски споено мислење:
Јас ги пуштив како 2 посебни пораки а тоа што е направено автоматски да се спојуваат е проблем до оној што ја направил оваа страница.Си можел само второто да го одвоиш и испод него да цитираш.