Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не, со кривична.Velo imase avanturisticki tezi koi ne se sovpagjaa so realnosta. Ne deka go zakjutea.
Како не, со кривична.
А кои тези биле тоа?
Sent from my 4047X using Tapatalk
od sam start bese toa rabotataKoj ke prezivee ke prezivee, to e.
od sam start bese toa rabotata
Velo imase avanturisticki tezi koi ne se sovpagjaa so realnosta. Ne deka go zakjutea.
Мислиш дека е нормално,и дали знаеш што ке случи доколку излезат у јавност и го соопштат ова што го тврдиш,дека нема чаре и многу луѓе ке умрат?mi se cini deka i vladive znaea deka nema care, samo ne ostavija da se koleme megju sebe. Prvin bea tie so ne se pazat, potoa nevakciniranite i tn..
mi se cini deka i vladive znaea deka nema care, samo ne ostavija da se koleme megju sebe. Prvin bea tie so ne se pazat, potoa nevakciniranite i tn..
pa ja go kazuvav toa u start i verojatno pola clenovi na ignor me imaat staveno od togas. Taka da, u pravo si, bojle e da gi lazes lugjeto koga ne im se svigja vistinata.Мислиш дека е нормално,и дали знаеш што ке случи доколку излезат у јавност и го соопштат ова што го тврдиш,дека нема чаре и многу луѓе ке умрат?
ne be drugar, gnevot poteknuva od toa so so 3 dozi vakciniran pred 2 nedeli ne znaes dali kje projdes so rastecen nos ili 2 metra po zemja. A te ubeduvaat deka nevakciniranite ti se krivi.Gnevot povekje proizleguva od politickite odluki nego od medicinskite ili naucnite cekori. Oti sepak imame kolku tolku efikasni vakcini i toa proizvedeni za brzo vreme. No politickite odluki, i pokraj toa sto seriozni drzavi imaat krizni planovi za pandemii, bea voglavno losi.
ne be drugar, gnevot poteknuva od toa so so 3 dozi vakciniran pred 2 nedeli ne znaes dali kje projdes so rastecen nos ili 2 metra po zemja. A te ubeduvaat deka nevakciniranite ti se krivi.