Корисни совети за орал-почетници

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Уште и нешто подзапржено да има ... мх, мх, мх.:nesvest:

најбитен совет кој го немаше у тутораилот: обавезно перете зуби и раце и пред и после забавата.. *

и немојте со шеска кариес или со ранички или со нешо да сте помислиле на усмено.. за двајцата е опасно..

--
* - ако сте у можност..

Офчар напиша:
најбитен совет кој го немаше у тутораилот: обавезно перете зуби и раце и пред и после забавата.. *

и немојте со шеска кариес или со ранички или со нешо да сте помислиле на усмено.. за двајцата е опасно..

--
* - ако сте у можност..
Ова ти е голема грешка.
Пред во никој случај. Откако ќе ги измиете забите почекајте да помине некое време затоа што можно е од четкањето да ви се направат крвави ранички на непцата. Тоа е потенцијална опасност од некој вид зараза.
Отпосле - нормално дека може и треба.

Acid напиша:
Ова ти е голема грешка.
Пред во никој случај. Откако ќе ги измиете забите почекајте да помине некое време затоа што можно е од четкањето да ви се направат крвави ранички на непцата. Тоа е потенцијална опасност од некој вид зараза.
Отпосле - нормално дека може и треба.

е добро, ако ви се разрануваат непцата - само жубуркајте.. ;)

Не, искрено, ако пишам каков орален секс јас преферирам да добивам и да давам, 95% од форумот ќе ме смета за извитоперен скроз перверзен манијак...

За почетници... Глејте на крај да се задржите на клиторисот. Шмукајте го дур не сврши малата... А за жени... Шо повеќе плунка тоа подобро.. И никако заби. И тестисите се лижат, не се шмукаат.. Отприлика тоа би било..

Nekolku tehniki okolu oralniot sex!!!

- Fellatio (felacio)

oralna stimulacija na penisot

- Cunnilingus (konilingus)

Oralna stimulacija so usta i jazik na vaginata i klitorisot

- Anilingus ( anilingus)

Oralen kontakt pomegu ustata na edniot partner i anusot na drugiot.

rimmen.gif

http://www.libida.com/content/howto/home.php?howto_id=1

14 pravila za dobar oralen sex

http://www.sexhostingonline.com/orallessons/

Битна работа што сум ја испуштил. Eye contact.
Додека пушите, трудете се секогаш да го гледате во очи.

Направете „пауза“ со тоа што ќе почнете да му ја лижите главичката, а притоа гледајте го во очи. Тоа ги полудува мажите.

вежбајте со банана..резултатите се неизбежни!!!!!!!!!!1

Друго нешто. Знам дека повеќето од вас сакаат да свршат додека ви го пуши девојката, но исто така знам дека голем број од девојките не сакаат нивните партнери да им свршат во уста. Едноставно, ако не можете да ја „убедите” девојката на тоа, предложете и после секс (а пред вие да ејакулирате) да продолжи со уста додека ви е кондомот на пенисот.

Чувството е сосема исто, а и таа полесно ќе се ослободи...

Interesna tema, bas edukativno :>. Inace kazano za oralniot sex zavisi za kogo kako, mene licno ne mi pretstavuva zadovolstvo toa da go pravam, sum videla golemi muki vo toa pole, a za da me zadovoluvaat oralno jas bi rado sekogas sum za. Normalno e deka, ok ne site no groto od mazjacive sakaat oral, no koga zenskoto e i neiskusno a i po malku naivno i pricinuva mn neprijatno custvo, osobeno ako maskoto insistira taa da ide do kraj a toj grevce pola saat nemoze da svrsi. Znaci za mene oralno e odlicna predigra iako neli napomenav deka nesakam mn mn da go pravam toa no i dobra stimulacija za ponataka i za nekakva pointimnost megu partnerite zasto ponekogas se slucuva eve da receme na nekoi nevoobicaeni mesta, ke se soblecat i dvajcata, curava kreva suknjica muskovo otkopcuva patent i furaj brat ke se zadovolat ako se zadovolat se zavisi od curata i toa ti e nema nikakvo custvo na pogolema strast od ona voobicaenoto. Ako gresam popravete me!

taka e acid!!

Jas moe povtorno mislene na temava da dodadam iako ima dosta napisano pogore:)

Otkako ke se navlazni celata dolzina na penisot bitno e da se ima (napravi dobar vakuum vo ustata) i so toa silno da go smukate za glavickata od orgganot! I da mu go lizete frenumot:vozbud: Ovoj potek pridonesuva za pobzo svrsuvanje:) Isto taka biten moment koga gledate , osekjate deka e pri kraj nezno da go fatite i izmasirate za g tockata !!! E ova e stvarno poln pogodok!!:sekss: :pusk: :pusk:

КАКО ДА МУ ОВОЗМОЖИТЕ ЗАДОВОЛСТВО НА КВАДРАТ?

почнете со нежно галење на органот,продолжете со лижење-како што би лижеле сладолед кој се топи,грицкајте по малку,лапнете му го ЦЕЛ шмукајте како да сте правосмукалка,послужетесе малку со рака и НЕ ГО ЗАБОРАВАЈТЕ пределот околу тестисите-поминете малку време и тука....оставете ја вашата фантазија да работи......... ете толку имав да ви кажамммммммммммммммм:zver: :pusk:

ЦРВЕНОКОСА напиша:
69 69 69 69 69 69
ТАКА МАЧЕ И ТИ КЕ СИ ЗАДОВОЛЕНА,

Не те праша како да се задоволи и таа, туку како да му овозможи задоволство на куб. Башка ова твоево со 69, паѓа и под квадрат ... обострано задоволство да, ама незнаеш дали побрзо да мислиш на тебе или на него ... така да, ајде друг совет за куб.

eventualno vo oralnata igra da se pojavi i drug partner joker :) pa ke ima zadovolstvo na kyb :) dobra varijanta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom