Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
RED HOT CHILE PIT BULLS

11665565_893912790681310_5860781087410577597_n.jpg

инвалид во количка подобро ќе го изведеше пеналот од мртвиот Игуаин матер му ебам негова.
Малце ми е криво за аргентинците,ама кој им е крив што се неписмени.Браво Медел vaaamooos ! :D

Меси ниту Светско, ниту Копа Америка !!! Човеков е како никој кога игра во репрезентација ....

abe, ovaa generacija na argentina osvoi li nesto poznacitelno ili samo so od trite podolgoto ostanuele uvek ?
ti ebam toa glupata federacija sto ne dozvoli vakva zlatna generacija da bide razvivana od asalen trener ko sto napravija germancite trpelivo so Lev, tpelivo, pomini nekolku ciklusi dozivej kulminacija i lapaj si svetsko ...

Pa koga ke mi tekne deka Maradona ej na svetsko gi vodese, MARADONA, klasicna budala i narkoman.

Nek se gonat u tri lepe, kur moj bile prokolnati, nikad nemale adekvaten predvodnik od klupa, nikad nema ni da imaat, da sum na nivno mesto bi dovel evropeec a ne juznoamerikanec, i onaka skoro cel tim fudbalski im e educiran u Evropa.

Најдобра зделка на Реал во историјата на фудбалот е што им го шитнаа Игуаин на глупите италијанци за ПАЗИ 40 милиони.. ако не беа и повеќе,неможам да се сетам.
Лани промаши зицер у финалето, пенал против Лацио за ЛШ,сеа пак... Цццц

Не му се смејте на Игуаната ќе се врати Ко Рамос со паненка,само не знам за кој тим ќе буде тоа:D

Оваа генерација на Аргентина ќе останат само со светските титули на првенството до 20 год и Олимписка титула . Жалосно

Добар меч, имаше динамика, штета што беше без голови. Лавеци маалку подобро да ја завиеше у 92ра ќе славеа Аргентина но....ги скинаа на пенали, браво за Чиле многу борбено изиграа. Никако да се израдува Аргентина во финале...

За Аргентина најважни играчи се Ди Мариа, Агуеро, Маскерано па Меси. Точно по тој редослед. Не ми се верува колку мал придонес има во репрезентацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom