Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
нездрави се Аргентина, колку шанси имаат на турниров колку сите утакмици заедно на другите рептрезентации помножено со милијарда ....... ама дрва бе не знаат гол да дадат...

Аргентина сега го чека третиот од групата Ц ( Бразил , Колумбија , Перу , Венецуела) во четвртфинале .

Интересно вториот од група Ц ќе игра со Боливија во четвртфинале, сите ќе се борат за тоа место . :D

Многу е глупо што последното коло не се играат двата натпревари во ист термин . Сега ќе се знае резултатот од натпреварот Колумбија -Перу , а потоа Бразил и Венецуела се во предност хипотетички , сите калкулации ќе ги имаат во предвид . Посебно ќе биде замрсено ако нерешено Колумбија -Перу на пример 1:1 , a Бразил-Венецуела да биде 0:0 . Тогаш има уникатна ситуација , сите имаат 4 бода , иста гол разлика .[DOUBLEPOST=1434908915][/DOUBLEPOST]Овие се прописите ако има ист број на бодови .

If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings will be determined as follows:
d) greatest number of points obtained in the group matches between the teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the teams concerned
f) greater number of goals scored in all group matches between the teams concerned
g) drawing of lots by the CONMEBOL Organising Committee (i.e. at random).

Последно уредено:
Мартинез 35 милиони вредел ма ебола да фатиш ти и цело твое семејство ебати неспособниот.

Ајде сега Бразил и Венецуела да изиграат реми и ЧАОООО КОЛУМБИЈА :vozbud::vozbud::vozbud:

што е работава со Дунга и Силва? гледам Миранда капитен го ставил

Нaвивaме зa Венецуелa.
Бaш сaкaм некoјa oд пoмaливе репрезентaции дa се рaдувa нa трoфејoт.
А и немa дa ме чуди тaкoв епилoг. Пoмoтивирaни ми стoјaт некaкo нa турнирoв, oткoлку фaвoритите :)

Хамес и компанија едвај чекаат да испаднат за да си идат на одмор. Ова ти е класично незалагање, си го ладат на сите три утакмици.

И прават услуга на Колумбија. :facepalm:

Ако Бразил тепа Колумбија иде?вамос Колумбијааа

Ако победи Бразил тогаш во четвртфинале Аргентина-Колумбија , Бразил-Парагвај , Перу-Боливија. :eek:

што е работава со Дунга и Силва? гледам Миранда капитен го ставил
Уште кога дојде селектор му ја зеде лентата на Силва. Имаше муабети пред светското лани дека ТС побарал помош од психијатар во кампот на Бразил, не можел да се носи со притисокот и можно е поради тоа да му ја зел. Втората опција е дека не се мирисаат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom