Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Чиле 5-0 Боливија

DO_THE_CHICKEN_DANCE__emoticon_by_yamibaku.gif

Брука е овој Нејмар... глуми дека е некоја ѕвезда, ебате копиљакот. Ќе го снема за три-четири сезони, како и многу пред него.

Роналдо испуца играч сезонава, не топка во играч, а дечкото има и 30 години. 2 меча суспензија.
Ко оние африканците на гоал.цом сте.... Роналдо ова Роналдо она... Меси 27 години има појак е.

Брука е овој Нејмар... глуми дека е некоја ѕвезда, ебате копиљакот. Ќе го снема за три-четири сезони, како и многу пред него.
Гол даде на сите утакмици во ЛШ од четвртфинале натаму (на ПСЖ, Баерн и Јуве), глуми човекот ѕвезда. :rolleyes:

44 гола за Бразил на 23 години, на 20 години имаше 100 гола во професионалната кариера, Копа Либретадорес, Лига на Шампиони, 39 гола сезонава за Барса, 2 пати играч на годината во Јужна Америка (на 20 години), единствениот бразилски фудбалер во историјата на насловна на Тајм...јас незнам што се прави ѕвезда кога не е.

44 гола за Бразил на 23 години, на 20 години имаше 100 гола во професионалната кариера, Копа Либретадорес, Лига на Шампиони, 39 гола сезонава за Барса, 2 пати играч на годината во Јужна Америка (на 20 години), единствениот бразилски фудбалер во историјата на насловна на Тајм...јас незнам што се прави ѕвезда кога не е.
:vozbud::pos:

Нека постигнува по 40ка со кромид за Барса секоја сезона , за Бразил ич не ме интересира.

Која е причината за содржајниов пост? Не е точно она погоре, или пак е надвор од контекст? Зборуваме за тоа дали некој е ѕвезда или не, така?
Абе ѕвезда е, никој не рече дека не е ѕвезда. Факт е дека е појава. Ова дека излегол на насловна ми падна смешно. :D

А тоа дека е циган глуп и дека не е достоен за капитен на Бразил исто е факт.

Вечер очекувам Аргентина да ги изгази на овие Јамајка,Меси 3 гола :cool:
Овие Парагвај порано играа добар фудбал сеа се паднати бајаги изгледа ќе тепа Уругвај без проблем.
Иначе Нејмар каква глупост напраи :tapp:.

Демек тоа беше за 4 натпревари бан, дај бе не се праете експерти од што го мрзите како играч. Пиши доколку сакаш да ти наведам милион полоши примери кои добиле 2 натпревари максимум бан

Не дека нема што да се мрази кај лиглево, ама критиката ми е за тоа што го направија капитен и тоа на каков начин, без да му кажат на Тиаго Силва, а овој недокваканиот прави глупости од невиден размер, не за висината на казната. Ако го гледаше мечот, ке знаеше дека Нејмар заслужи многу порано да го напушти теренот, зашто се понашаше ко шериф и направи уште 2-3 глупости по добивање на жолтиот.

Конкретно, за висината на казната. Фабрегас доби црвен за шутирање на топка откако играта беше застаната.
Нејмар се обиде потоа и со глава да го удри овој што даде гол за Колумбија. Па потоа го чекал и судијата у тунел да му истера своја правда.

Не е ова Сантош.

Чиле и Уругвај е првата четвртфинална двојка . Победникот од овој меч во полуфинале ќе игра со Боливија / (Колумбија/Бразил/Перу/Венецуела)[DOUBLEPOST=1434834442][/DOUBLEPOST]Одлуката за суспензија на Нејмар на 4 натпревари е обжалена .
http://www.espnfc.com/copa-america/...ension-to-be-appealed-by-brazilian-federation[DOUBLEPOST=1434835686][/DOUBLEPOST]Биглиа го стави наместо Банега , не е нормален Тата . :гик:

Демикелис во одбрана :facepalm:[DOUBLEPOST=1434836579][/DOUBLEPOST]Игуанаа :vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom