M
Mr.InF3ction
Гостин
човек ај испрати еден таков фајлл да видам ...што е како еКако да не постои таков конвертор?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
човек ај испрати еден таков фајлл да видам ...што е како еКако да не постои таков конвертор?![]()
ќе ти помогне ова?mi treba konventor ako ima za pretvorajne od cli video od gta iv vo avi wma so i dae samo video da e.
да ти пратам full верзија total video converter?Ми треба програма за конвертирање од windows media file во мp3, total video convertor ми бара register code :nesum: ми треба за радиото во кола нешто не ми ги чита песните што се од USB сигурно е тоа што не се конвертирани, затоа дајте програма конвертор!
Не ќе е лошо, но сега пробав на колата со друго usb од 512 мб може и тоа правело проблем што пред тоа ставав од 2 гб.да ти пратам full верзија total video converter?
total vido convertor..пратено на ппДечки некој конвертор за од двд формат во .ави? Едноставен по можност..
Фала!
тукаMKV Splitter ми треба :kesa:
Барам конвентори
од *.avi во *.mp4 *.3gp
од dvd во *.avi *.divx
и од xvid во divx
Благодарам од срце! :salut:
Jas imam eden mp3tomidi convertor. Ama ne raboti, neznam zosto. Najdov i krak za nego ama pak ne raboti. Mislam deka takvo nesto da se najde e mnogu tesko. Midi pesnite se mnogu poprosti od mp3 pesnite i valjda zatoa ne moze da se konvertiraat. Ali sepak ako najdes nekoj program koj raboti da pises.