Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
mi treba konventor ako ima za pretvorajne od cli video od gta iv vo avi wma so i dae samo video da e.

Ми треба програма за конвертирање од windows media file во мp3, total video convertor ми бара register code :nesum: ми треба за радиото во кола нешто не ми ги чита песните што се од USB сигурно е тоа што не се конвертирани, затоа дајте програма конвертор!

Ми треба програма за конвертирање од windows media file во мp3, total video convertor ми бара register code :nesum: ми треба за радиото во кола нешто не ми ги чита песните што се од USB сигурно е тоа што не се конвертирани, затоа дајте програма конвертор!
да ти пратам full верзија total video converter?

да ти пратам full верзија total video converter?
Не ќе е лошо, но сега пробав на колата со друго usb од 512 мб може и тоа правело проблем што пред тоа ставав од 2 гб.
Сепак прати ја не е лошо да ја имам... и фала :smir:

земите си Format Factory.. стварно добра програма за конфертирање на сите попознати формати.
+ може да ја наместите на македонски и програмата е 100% бесплатна. :vozbud:
линк: http://www.formatoz.com/download.html

Дечки некој конвертор за од двд формат во .ави? Едноставен по можност..
Фала!

Најдобра програма за конвертирање според мене е Format Factory има се на едно место и наместо да симнувате 10 програми ке имате се во една програма.:toe::toe::toe:

Барам конвентори
од *.avi во *.mp4 *.3gp
од dvd во *.avi *.divx
и од xvid во divx
Благодарам од срце! :salut:

Jas imam eden mp3tomidi convertor. Ama ne raboti, neznam zosto. Najdov i krak za nego ama pak ne raboti. Mislam deka takvo nesto da se najde e mnogu tesko. Midi pesnite se mnogu poprosti od mp3 pesnite i valjda zatoa ne moze da se konvertiraat. Ali sepak ako najdes nekoj program koj raboti da pises.

MIDI Converter Studio
Попросто неможе да биде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom