Kongregate

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
KONGREGATE.com
Kongregate_logo.jpg

Miniclip за хипстери.​

Има многу игри и секогаш се додаваат нови. Секакви игри има и мали, флеш игри и мултиплеер игри што бараат подобар компјутер. Многу добро се поделени игрите по категории и тагови, па лесно се наоѓа игра по твој вкус. Може да се рејтаат игрите, а нема многу деца на странава за најдобро изгласана да биде некоја глупа игра. Заради рејтањето, категориите/таговите и одличната заедница на странава нема срање игри. Глупите игри (ако воопшто ги има) се забаталени со лош рејтинг и треба да сте Шерлок за да најдете таква.
Има профили, профилите имаат левели што немаат никаква корист за тебе, а поените за левел се креваат со добивање achievements, badges, поканување пријатели итн. На профилите можеш да додаваш пријатели, да пишуваш по ѕидови, има форуми...

Темава нека биде за препорачување игри or whatever kongregate related

Како за почеток ако сте по пазл игрите, обавезно изиграјте ја The Company of Myself. Има супер музика, deep приказна со пораки и интересен гејмплеј.
Ми се нема погодено лоша игра до сега што ги има таговите Philosophical, Art и Puzzle. Препорачувајте вакви

Колку пати се пишани зборовите „игра“, „игри“ тука? :D

Игри е 14, игра е 4 :D

Иам ко бајаги играно на ова во средно, имаше една добра која сите ја игравме, натпревар ни беше :) ама да ме убиеш не се сеќавам како се викаше, треба да ја побарам :)

wly4.png

Before it was cool :D
Kongregate > (Сите други страни со игри)
Да видам што сум играл, ќе ви препорачам некое игриче

Koj ne? :D Duri bivsata ja ima svrteno Kingdom Rush. Dobri se, eve ako nekoj mu treba preporaka.
Inaku hejtam vakvi strani, poso gejmam kako sto si lici.
epa ok de ubavo za nea ;) ja sakam poise igri so pamet so se igraat otkolku so fliper (akcionite u stil mame 32 )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom