Конечно соодветни мерки за Грција!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Која продадена пи*ка е тој Зденко... леллеле кај се родиле проклети смрадови..

Резолуции...со амин на Денко Малески...семката проклета предавничка да му ја ебам! гркоман

Неверувам дека е продаден, мислам дека е многу глуп и да се продаде, туку само уште еден килав политичар од Македонија АКА Тупурковски.

Неверувам дека е продаден, мислам дека е многу глуп и да се продаде, туку само уште еден килав политичар од Македонија АКА Тупурковски.

Ајде ајде...„Има нека тајна веза“...После секој потег...дали споменик, дали знак, дали изјава, дали резолуција, ете ти го „професорот“ со по некоја колумна....колумна на која најмногу и се радуваат грчињата и татарчињата...па и Васил Глигоров...

Denko Malevski e prodaden smrdlivec, a istovremeno e mediokritet (ne bi rekol deka bash e glupav). Govedovo prodolzhuva da pravi kariera kako "profesor" vo Tetovo, da dava "mislenja" dirigirani spored grchki potrebi, a so negoviot amin i so toj na Kiro ednookiot ni e stavena jamkata okolu vratot.

No taa jamka e ekstra-legalno pravna. Makedonija e edinstvena drzhava koja e primena vo ON so dodatni pobaruvanja na koi ne e obvrzana. Shodno ne morame da im se povinuvame.

Makedonijha treba i mora da bide Makedonija za site, vkluchivajkji ja i Grcija - ili prvenstveno za Grcija! Zatoa nikakvi "dvojni formuli" ne se prifatlivi, sem za kupuvanje vreme, zoshto ako izgubime so atinskite cigani, gubime celosno.

Konkretno po temata: odliuchen poteg od carina. A Ministerot treba da znae deka kje ima reprekusii ako prodolzhi da "mrda".

Интересно е дека досега прифаќале да стои ПЈРМ и никому ништо. Добра порака за светот.

Па добро де не сме професионални политичари да ги читаме сите резолуции.

Јас од тоа што видов референцата не ограничува само во обединетите нации а секаде на друго место можеме да бараме да се употребува официјалното име.

Zatoa i vi gi postirav.

абе доста се шегувате
зарем навистина мислите дека грција има таква моќ
од 6 век па наваму
европа мака мачи да ја симне македонија

абе доста се шегувате
зарем навистина мислите дека грција има таква моќ
од 6 век па наваму
европа мака мачи да ја симне македонија

Нема Грција таква моќ, ние самите сме си заебани. Ни европа, ни никој не може да не зафркни така, како што можиме самите себеси.

Добро, аман. Го знаеме сите тоа! Работата е....Како да го искорениме тоа!!

Добро, аман. Го знаеме сите тоа! Работата е....Како да го искорениме тоа!!

NE MOZEME...TOA E TAA KVAKATA 22 :) KAKO JA KORNES TAA MUTIRA I RASTE VO DRUGA FORMA...BASKA EU POSEBNO IC NE NE SAKA, NE I TREBA ORIGINALOT...SI JA SAKA MAKETATA OD NEA NAPAVENA...

море да ги е*ам и Еу и Гејлада, посебно ако Еу држат вакви ставови, а грдците ќе попушат/попуштат сакав да кажам немаат каде.

ќе се најде начин ќе се најде
подсвесно сите го знаеме одговорот
еве со големи букви
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ќе се најде начин ќе се најде
подсвесно сите го знаеме одговорот
еве со големи букви
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

DE BE GOCO.....zisto PODSVESNO .......veruvam deka na site nas toa ni e EPTEN vo PRVIOT RED NA SVESTA ...:):)!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom