Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив дека треба да земам тастатурата и да маам по мониторот а модемот че лета преку 6ти спрат ... (звучниците нека се) Еј да бе, кога ќе играме фудбал го зимам куќиштето :back: ајт позз :jaj:

Конечно сфатив дека нема земја како мојата и дека не планирам пак да ја напуштам за ништо на светов...:smir:

Чуствувам дека сее е залудно , но кога ќе размислам поубаво тоа и нее баш така ... сакам да се откажам но нешто се ме влече наназат стварно не знам што да мислам ... ќе умрем вишее не се издржуе , никогаш не сум бил толку не одлучен како што се чуствувам во овој период дали да се откажам сум помислел неколку пати но се ме враќа назад пак да почнем да мислам позитивно стварно не знам :toe::nesum:

Без разлика шо се случува, секогаш треба да гледаме на позитивната страна.

Конечно сватив дека одредени луѓе мразам затоа што се во твоја близина ,другите причини ги измислувам:kesa:

конечно сфатив колку голема грешка направив:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Конечно сфатив дека можеби секогаш ќе биде така..од таа или онаа причина секогаш ќе заборави нешто битно..па дури и тоа што следи..а за мене најбитно..
Сега уште да сфатам дека не треба да се надевам толку..и мојата болка ќе биде целосна.

конечо сфатив дека за една работа испаднав многу глупа.не ми се веруе колку бев наивна.и уште нејќем да се помирим со тоа.сакам да се среда ствариве не моем више ваке.очигледно е дека се нервирам за ствари и личности што најверојатно не вреда.:uvo:

...дека некои работи не може да се сокријат...no matter how hard you try :pipi:

се се случува со причина

се се врти се се менува
дефинитивно се се случува со причина а јас моментално се обидувам да откријам која била причината за едно нешто.........

и конечно сфатив дека сепак најблиските луѓе можат да се секогаш со тебе, но и можат најмногу да те повредат

дека цела аналитичка хемија е теорија од шупливо во празно.

дека местото во себе е извор на непоколеблива најдобра помош во услови на очајна потреба, со изолација на буквално сите други.

Конечно сфатив дека конечно сфаќам дека животот е убав :back:
и конечно сфатив колку малку нешта му се потребни на едно човечко суштество за да го почуствува тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom