Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
конечно сфатив...дека......дека морам да бидам поумерен со моите шмекања...
а кога сме веќе кај тоа еве ја шмекам свит гирл која се изјаснила три реда над мене дека животот е тежок па еве Шмек до нејзе да и донесам малку радост у животчето нејзино...Шмек Свити

Otkriv deka skoro se shto e napishano za ljubovta e vistina.retpostavuvam deka razmilsuvam za ljubovta povekje od kolku shto treba.
Stvarno me chudi nejzinata sila da gi kreira i definira nashite zhivoti. 'Ljubovta e slepa'- e za ova znam od lichno iskustvo deka e vistina.
Za nekogo ljubovta opagja poleka; za drugi ljubovta e ednostavno izgubena. No najvekje boli nevozvratenata. Za taa stvarno sum ekspert!
:vozbud:Sakav eden skoro 4 mizerni godini. Definitivno najloshite godini vo mojot zhivot! Sega konechno sfativ deka ne me saka ( jee ) i deka nikogash
i nema da me zasaka. Staiv kraj so nego, sea mi se javuva, me bara i slichno...ama mene me nema :kesa:

конечно сфатив...дека......дека морам да бидам поумерен со моите шмекања...
а кога сме веќе кај тоа еве ја шмекам свит гирл која се изјаснила три реда над мене дека животот е тежок па еве Шмек до нејзе да и донесам малку радост у животчето нејзино...Шмек Свити
ejj stvarno mi donese malce radost :):):)

конечно сфатив дека на се шо се надевам испаѓа дека све е залудно и нема смисла

конечно сватив дека вистина било то дека никој веќе не цени...значи колку му прајш на човек за поарно испаѓа полошо...и јас сум најлош! и најголемата надеж шо ми беше замина се било залудно толку време...:(:(:(

Дека никој нејќе со мене да иде у кладилница :nesum:

Svativ deka sum stanala pregolema mrza, deka neso se desava u mene i deka moram da zemam da ucammmmmmmmm polagam postojano a ja samo si uzivam.Ne me biva ne ne ne i ne toa e sigurno-niso ne biva od mene

Најјак сум у асоцијација :pipi:

...нема бегање од таа што сум и каде да одам, повторно ќе има некој што ќе ми рече, а ти таа си? :nerv:
Е таа сум, друга не ни можам да бидам!

si go poremetiv bioritamot. sedam na net sekoja vecer do kaj 5 saat i cel den spijam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom