Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Konecno svativ deka nemam vise sili da se trudam da go osvojam,zs nisto ne dopira do nego,na nisto ne reagira....(moze ne go ineresiram),i konecno svativ deka moze da se ima samo edna najdobra drugarka vo sekoja smisla na zborot....

Konecno svativ deka zivotot ne e rozev....zatoa zivej go onaka kako sto ti sakas i mozes...ne se opteretuvaj so problemite na drugite zatoa sto ke se zapostavis samiot sebesi-jas uste ova do kraj da go isteram i ke znam deka sum ja nasla vistinskata nasoka...

Don"t take life too seriously,Always find time to laugh... Remember that laughter not only adds years to ur life,But adds more Life to ur Years.... "

...не треба да планирам веќе,се плановите што ми беа,ниеден не се оствари како што треба,според планот(лол).Отсега натаму ништо не планирам,ќе оставам се да се одвива спонтано,ако успеам :(
И да баксуз сум,невиден баксуз.

...синусиве неможат да ми поминат никако!

Сватив дека некои работи се работат само за...
.... ништо не е важно ...

...не можеш преку ноќ да престанеш да бидеш некој што со години си бил...

Арно рекол некој: "Кој си ја има мувата на капата, си ја ишка".
Доколку ти, другарке моја, си себична, не значи дека и сите околу тебе се.:)

Конечно сфатив дека постојат луѓе кои самите себе си се жалат само за да добијат сожалување и од другите.А никој од нив не е среќен затоа што се разбудил ова утро и има можност да ги види луѓето кои ги сака и има можност да го смени својот живот.

~*~

Сфатив дека едноставно нели, дека сум премногу искрена со луѓето, ама ако, таа сум и таква ќе останам, не се срамам од тоа која сум и што правам во животот.
А од цури што продаваат памет и верност, додека го користат секој пат надвор од град за да си го изневерат дечкото ми се повраќа во најмала рака.

Сфатив дека едноставно нели, дека сум премногу искрена со луѓето, ама ако, таа сум и таква ќе останам, не се срамам од тоа која сум и што правам во животот.
А од цури што продаваат памет и верност, додека го користат секој пат надвор од град за да си го изневерат дечкото ми се повраќа во најмала рака.

БРАВООО!!!!!! Ова е дефинитивно најдобриот коментар од сите коментари на женски на форумов. Целосно си во право и те подржувам во ова.:salut::toe::toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom