Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
svativ deka na nikoj ne mozes da mu veruvas 100% pa duri ni na toj sto go sakas ke te razocara....:(

- Човекот е алчно копиле, и тоа е добро, се` додека има малку, зошто тоа му дава стимул да се бори за повеќе. Да се задоволиш со тоа `повеќе`, значи убиство на твојот полет зошто полетот е жив се` додека се бориш за `уште повеќе`. Човек без цели и идеали...брзо го снемува.
- Не е работата во тоа колку време имаш, туку во тоа колку оптимално го користиш.
- Сите живееме во хаос. Но, глупавиот го прави хаосот поголем, а паметниот прави ред во хаосот.

Конечно сватив дека ...
...Милан оваа година нема да ја освои Лига на Шампиони :nesum:
...бааѓи сум се поправил:nesum:

Конечно сфатив дека:
1.Сум станала многу нетолерантна особа.
2.Мојата желба за власт и доминација се повеќе се зголемува.
3.Многу се нервирам кога некој ми противречи.

deka sami si ja kroime svojata sudbina...deka pravam mnogu greski za koi se kaam....deka sum zavisna od kajgana:)

Дека Кајганава е закон!:vozbud::pirat:

Дека и покрај се ќе останеме заедно на крај...

...стварно сум одгледана како збеснато мало дете, во секое време со причина за ќотек, у солзи и планови мрачни кога не е по негово. И уште да сфатев кој е сеа крив, да ги тепам по дома или не?!

Дека утре морам да ја ставам Conquer во мојот компјутер. Кој ме тераше да ја бришам не ми е јасно ! :@

Сфатив дека и со тој потег ќе уштедувам по 100 денари - пари, дадени во компјутерница за играње ... :)

Конечно сфатив дека животот може да биде убавввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв!!!:pos: :wub: :) :) :)

Конечно сватив дека 80% од полицајците се навистана најглупи, прости, смотани, мамето нивно (извинете за ова ама многу сум разочаран).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom