Konecno svativ deka treba da pocnam da ja oblakam zimskata jakna.
Konecno svativ deka treba da stanuvam p orano a ne vo 17:00
Konecno svativ deka u skopjevo ne se dise od sto e zagadeno
Конечно сватив дека ако сакам,се можам...
Конечно сватив дека не треба јазикот да ми биде побрз од умот...
Конечно сватив дека не треба лесно да се откажувам од зацртаната цел,туку со сите сили да се трудам да ја остварам...
Сфатив дека некои луѓе никогаш нема да научат како правилно се пишува овој збор.
Покрај тоа сфатив дека никој не е толку вреден за животот да си го потрошиме на него.
Дека секогаш луѓето во кои најмногу се надеваш ти го вртат грбот и дека не треба да бидеш наивен, зашто само ќе дозволиш да те искористуваат дури и без да сетиш.
И не треба да им веруваш на луѓето на зборовите, секогаш го прават спротивното од тоа што го зборувале.
како и некои други и јас конечно сфатив дека оние што ги сметав за најдобри другарки всушност биле со мене од корист
конечно сфатив дека сите очекуваат јас да им простам а при моја најмала грешка ми се смртно лути
конечно сфатив дека не треба да се нервирам и да си го трошам времето на луѓе кои не го заслужуваат тоа
ама предоцна сфатив..:cry:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.