Конечно: АСМР и на македонски!

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
А

Антоние

Гостин
cLrzs4e.jpg

Огромна чест ми е да ве запознаам со Тони Јованов. Тонка наш е иселеник родум Кавадарци и најнеодамнешен афирматор на благозвучноста и дикцијата на македонскиот јазик. Тонка зборува на милозвучен тексашко-кавадаречки дијалект и моментално го краси youtube.com со неговиот глас и шарм за кој сведочат 7786-те сабскрајбери кои со нетрпение ги очекуваат неговите АСМР видеа.

09w3AWJ.jpg

Доколку сакате да имате приватна сесија со Тончи, каде што ќе ви шепка преку скајп на вас и само на вас, тоа можете да го закажете на следниот линк -- http://liveninja.com/asmrer
Со неговата желба за повеќе посети на неговите видеа од родното огниште, Тонката ме инспирираше да ја отворам оваа тема и да ја подигнам свеста тука дома во Македонија за ликот и делото на овој талентиран, надреален и креативен уметник.

GiBvtNA.jpg

Да не должам многу, еве некои од поинтересните негови видеа:

Мора да има вибратор во газето, друго објаснување зошто вака зборува не ми доаѓа на памет.

Нејќам да испаднам глуп, но што е тоа ACMP?

Од друга страна, кога ќе размислам подобро, поарно е да сум во незнаење за повеќето работи на ова семрежјето. :)

Празнични денови се,така да ве молам немојте да постирате овакви работи,бидејќи грев е да бидам вулгарен.

09.39 :pos: :pos: сдРРаво, сдРРаво (здраво!)

1. зошто шепоти?
2. зошто се понаша ко жеснко?
3. одвратен е ....
4. педер у душа е.....

Едраво!!!! :cuc:

I can help people sleep, relax. I was always interested in finding ways to relax and create that perfect atmosphere to remove stress and anxiety levels.

Kако не бе...
Туку што ми требаше сега да го гледам овој...нема да спијам цела вечер.
Ќе мислам уште ми шепоти над глава...додека го разберам што сака да каже:cautious:

Читајќи го воведниот пост, а потоа и коментарите, не можев а да не помислам на ова: :icon_lol:

tb538ea_Boy-that-escalated-quickly.jpg

досега на второто видео има 12 дислајка, епа ќе видиме сабајјле каква ќе биде ситуацијата кога цел форум ќе го види :pos: од секого по еден дислајк...ехее....

п.с. детево за се го бива.....и ја учител и за преведувач и за фризер и за шминкер......
WHYYY GODDD? WHYYYY? o_O :confused: :eek:

Колку што разбрав ова е youtube психијатрија со посебни гестикулации, дикција, висина на тон, движење на усни и слично. Мрдањето со очите не е по скрпта. Ги има еден куп видеа. Некаде типов и се обраќа на камерата кажувајќи и да почека зошто моментално има сеанса со друг пациент. Целта што треба да се постигне ... како да го кажам... наежување од убавина преку автономно будење на некои делови од задниот дел на мозокот? Можат да бидат вклучени и други предмети во сеансите. Нема лезет некако...

5UtAgFb.png

За што/кого е наменет коментаров? :icon_lol:
коментарот е наменет за неговото видео
пошо нели очигледно она не е македонка, или фејлнала нешто со гугл транслејт или нешо ептен малце знае македонски
Нејќам да испаднам глуп, но што е тоа ACMP?
тоа е кога чувствуваш некое чудно/убаво чувство во твојот мозок кое може да се пребаци и во целото тело
наводно до тоа чувство можеш да дојдеш кога гледаш некое такво видео каде што типацот/типката ти шепоти, ти збори пополека, убавко...

иначе гледав неколку пред неколку месеци и оваа е мојата шампионка и покрај тоа што не почувствував ништо

"okay, great, *насмевка"
!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom