Конечно: АСМР и на македонски!

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете овој во затвор да заврши..
Таа устата... :icon_lol:

Screenshot_3.png

Јас ќе кликнам лајк на прешс коментаров еве сега ..... и ќе пукнам.....:pos:

тоа е кога чувствуваш некое чудно/убаво чувство во твојот мозок кое може да се пребаци и во целото тело
наводно до тоа чувство можеш да дојдеш кога гледаш некое такво видео каде што типацот/типката ти шепоти, ти збори пополека, убавко...

иначе гледав неколку пред неколку месеци и оваа е мојата шампионка и покрај тоа што не почувствував ништо

http://www.youtube.com/watch?v=Lq_A7wnk9Us

"okay, great, *насмевка"
!

Навистина чувствувам нешто убаво во мојот мозот и низ целото тело кога некој ми зборува тивко и полека... Се додека тој некој е личност од спротивниот пол која ми значи нешто. А не кога гледам некој со сомнителна полова определба како се глупира на интернет!

Го гледав тоа девојчето. Цели две видеа. Навистина делува некако смирувачки. Луѓето сакаат убави луѓе кои се однесуваат убаво спрема нив. Дополнително добива на тежина што симулира некаква интеракција со гледачот. Но сепак, ова е само симулација.

Башка, сум бил повеќепати на очен лекар, и можам да кажам дека баш и немав толку убаво чувство. :)

И конечно, доволно долго сум на интернет да претпоставам дека ова привлекува пред се` манијаци и форевер алоунери... и во случајот со Тиквешанецот - сеирџии. :)

јас кога гледам вакви видеа не само што не ме смируваат, туку како со вилушка да ми брца некој во мозокот.

Членов ми личи дека има многу блиски роднински врски со Alexander the Great. (ужива во вино и во младо машко тело) :pos:

Нејќам да испаднам глуп, но што е тоа ACMP?

Од друга страна, кога ќе размислам подобро, поарно е да сум во незнаење за повеќето работи на ова семрежјето. :)
ASMR aka Braingazm, некое чудно чувство најчесто на задниот дел на главата сигурно повеќето сте го добиле но не сте знаеле што е :), луѓе кои имаат проблем со спиење, им треба релаксација ги гледаат овие видеа. Обично видеата се исполнети со шепотење, тивко тропање и гребење по предмети...
Еве неколку видеа

Meне на хорор филм ме потсеќа ова шепотењево.
Морници ме лазат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom