Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Iron Maiden Bon Jovi, Aerosmith, Sum41, Kiss..

Кој ви е концерт од соништата,на кој од секогаш сте сакале да идете,но не сте можеле,а би дале се за да идете,или ако сте си ја исполниле таа желба пишете го искуството од вашиот концерт од соништата
Најмногу сакам да одам на Depeche Mode, ама таа желба тешко дека ќе ми се оствари :(

Shakira...:pipi:

Ќе биде и тоа некогаш, мора да биде...:jaj:

Неостварена желба ми е да отидам на концерт на Opeth и да седам во бекстејџ со Mikael Akerfeld :vozbud:

Maka mi e so ne bev na metalika koa bea vo belgrad ili zagreb bese ne mi teknuva, polagav matura. ali bi sakala da odam na korn...

gi cekam bad copy pak da dojdat pa da napraime neso so toa vutrata i backstage-ot,toa bi sakal da go doziveam.........

a isto bi sakal da idam na zdravko colic i na "ti si mi u krvi" da se sluci ona najubavoto so ona sto najmnogu mi znaci vo zivotot...........

sugababes.jpg

Еве сега скоро ќе биде :)

Bruce Springsteen, Scorpions, Iron Maiden, Metallica ( valjda ke go bide ova leto ) ....

KISS да ги гледам во живо, концерт снова, и желба што ќе ми се оствари на 15 мај. :boki13:

...NOT! Евентуално ако успееме со д карпентер да се договориме за Софија, ако не, ќе чекам друга прилика. :(

Najgolemata zelba mi e da idam na koncert na Alice in Chains ama znam deka nikogas nema da mi se ispolni zasto zatoa sto Layne go nema posle Pantera isto neam teoretski sansi pa Guns and roses , Led Zeppelin i Kiss a edna zelba mi se ostvari da idam na koncert na White Snake.

неостварена.. и мислам дека нема ни да се оствари више стари се.. The one and only :cuc:Prodigy... аа се би дал

sensationwhiteweb.jpg

Тхис ис д шит Белата сензација
Biggest Dance Event :party3::party3:

РЕД ХОТ ЧИЛИ ПЕПЕРС ми беа сонот што ми се оствари. До пред да дознаам дека воопшто ке дојдат, бев спремен да напраам многу глупости само за да присуствувам на нивни концерт и коа конечно се случи...:drk::drk::drk::drk::drk: тоа беше најдобриот саат и кусур у живот. Тоа не се опишува, мора да се биде таму за да се осети.

...а за нешто што нема никогаш да си простам се PRODIGY :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom