Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
doors,еееееееее,само да можев да го глеам Џим Морисон во живо....или фала богу, би отишла на Бјорк,Били Ајдол,трескање до бесвест би било тоа...

Има толку многу концерти на кои би сакала да одам...

Но,еве сега ми текна дека ептен голема желба ми е да одам на концерт на Брајан Адамс.Ќе се отруев од мака што не отидов во Белград кога имаше концерт.Али ај здравје,ако има следен пат концерт некаде тука блиску има да трчам.

doors,еееееееее,само да можев да го глеам Џим Морисон во живо....или фала богу, би отишла на Бјорк,Били Ајдол,трескање до бесвест би било тоа...
Еј може и јас со тебе? Кога би имал шанси да отидам на концер на The Doors би се издрогирал за прв пат во животот:pos::pos:

Pa jas bi sakal da pojdam na koncert kaj Red Hot Chili Peppars i iron maiden

Pink Floyd :wink: и на Boom 2008 , ама на вториов ќе одам сигурно хихи

Robbie Williams, Bon Jovi & Bjelo Dugme

и криво ми е што не бев на ниту еден концерт од Тоше :kesa:

19.07.2005 na Saem Deep Purple bese kako vo son stoev tocno pred Steve Moorse i se custvuev ko da nema nikoj okolu mene(imase 10 000 luge pozadi mene) od tolku so bev hipnotiziran od gitarata negova..

Go vidov fenomenot za koj samo imav slusnato pred toa i iskreno ne veruvav deka Ian Gillan iskaca bos na scena ama se uveriv konscertot traese 90 min a mislev deka se pomina samo 5 VIDOV LEGENDI NA SCENA!!! I den denes koga ke se prisetam na koncertot se EZAM ko picka nekoja...

Neostvarna zelba mi e da se soberat gansite vo originalen sostav i da ja roknat cela Evropa, isto taka i Pink Floyd sakam da gi vidam i Eric clapton
:toe:

I krivo mi e so nikad ne otidov na koncert na Tose!!! Duri sea svativ kolkava steta e toa!!!

За малце ке си ја остварев желбата пред неколку години да идам на концерт на Jamiroquai кога беше во Белград, ама ништо не испадна.
А во Скопје да го донесат е научна фантастика. :(

Исто би сакал да идам и на концерт на B.B. King ама некој помал концерт, без бенд од 15 музичари зад него... така опуштено со 3-4 (бас, пијано, тапани).

Ми се оди на White Sensation или на Black Sensation Party.. мислам дека вака му беше имево, знам дека е премногу лудо.. или негде на Ибица, фак како не ми паднало лото досега =) :vozbud:

За малце ке си ја остварев желбата пред неколку години да идам на концерт на Jamiroquai кога беше во Белград, ама ништо не испадна.
А во Скопје да го донесат е научна фантастика. :(

Исто би сакал да идам и на концерт на B.B. King ама некој помал концерт, без бенд од 15 музичари зад него... така опуштено со 3-4 (бас, пијано, тапани).

B.B King има гостувано на Скопски Џез Фестивал(не знам точно која година), така да да го донесат пак е исто така научна фантастика.....

концерт од соништата-------Rock in Rio --iron Maiden ееееееееееееееееееееее нешто за кое можам само да сонувам:toe:

na koncertot od sonistata bev(Dream Theater) iako planiram da gi vidam uste 2-3 pati :D a inace neostvarena zelba mi e da odam na koncert na G3 - Petrucci, Satriani...i tretiot ne e bitno koj ke bide(po moznost Michael Romeo)

Orbital незнам може и ќе имам шанса некогаш да ми се исполни ( бев на сетот на Phil Hartnoll али не е исто кога се двајцата ) исто и на концерт на Robbie Williams,
а kraftwerk i Paul van dyk ми се концерти од соништата на кои сум бил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom