Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
1.Tracy Chapman (unpluged)
2.HIM
3.Pink
4.George Michael (unpluged)
5.Gwen Stefani
6.White Snake
7.Janis Joplin
8.Sinead O'Connor (unpluged)

јас сакам во мкд да дојдат БЛИНК-182 Green Day Metalica AC-DC за ова последнотоможе само да сонваме

Сакам ама сега стварно неможам да отидам на концерт на Боб Марли зашто е мртов но надополнија Вејлерси кога дојдоа на таксират, исто така Џентлмен сакав да идам да го гледам у Србија неможев немав кеш. Иначе концерт од соништата сепак ќе останат WU TANG или па KRS1

Концерт од соништата?Rock In Rio-Iron Maiden

Роби Вилијамс во Будимпешта.

19 јули, 2006.

Врв!

Многу сакам да отидам на журка на г.г. PAUL VAN DYK. Ај ваљда летово ќе дојде и кај нас...

iron amden u zagreb pred 3 god so tatko mi....po jako neso neam oseteno

a sakam da idam na shakira, incubus i beyonce

od zurki sum bila na van dyke u grcija i karl cox sofija

На Gn'R се знае...ако може со најстарата постава, од Appetite
:) вера мењаам за тој концерт и сексуална определеност ако треба :)

Nemam bas mnogu razmisluvano za ova, i nemam bas nekoj koncert od sonistata ama bi sakal da prisustvuvav na koncertot na Metallica vo Sietle '89 (ama ne moze toa) togas, bi sakal da odam na koncert na Dragonforce.

Reel Big Fish- мојот ол тајм фејворит бенд
Џентлмен дефинитивно ! и криво ми е што не бев у Београд да го глеам,али слабо стоев со кеш...ај следечи пут...
The Toasters- еден од бендовите кои би сакала да ги гледам во живо..и да се надеваме ќе дојдат како што се најавува на 6ти март...
и...исто би сакала Radiohead да ги погледнам во живо...и еден концерт од соништата кој никоаш нема да ми се отствари (за жал...)-Ramones. има уште пуно,али ај да бидам скромна...

John McLoughlin, Paco De Lucia, Al Di Meola. Универзална девеес и некоја година. Мислам 6та. На Скопје џез. Јебига малечок бев, не знаев што сакам... Тројцата заедно растураат...:music3: :ojea:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom