Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Gravity Grave напиша:
Неверојатно искуство KohlBass, и ден денес се ежам коа ке ми текне на тој концерт:pishtoldz

Sega sakas da te zamrazam??? :) kidding
Neverojatno mnogu se frustriram za vakvi raboti... :)

Radiohead, Robbie, Savage Garden, Red Hot Chliii Peppers:):):)

a od trans so dusa gi cekav Tiesto i Skazi i bev na dvata i bese najubavo na svet...posebno na Skazi...tipot e nenormalen:)

1997, 27 септември Солун на пристаниште - У2 (ПОП турата).
Си поминавме феноменално, ONE, With or Without U, Hold me trill me kiss me kill me, Pride (In the name of love) и многу други да не ги набројувам. Сеуште си ја чувам картата за влез. Кога би дошле пак наваму пак би одел без никакво двоумење.

hahha neostvarena zelba mi wese da idam na marakana ceca koga imase koncert,ali zatoa se usrekjiv na gradski :P
iiiii neostvarena zelba mi wese koncertot na area na saem,ali pomala bev i ne me pusti majka mi...ne mi se veruva sea koa kje mi tekne mi ide da se ubijam...

Na EKV....Mozda koa ke umram....

за концерт Пинк Флојд мн би сакал да одам а за неостварена желба хех не е една

Сакам да ги видам Infected Mushroom ...

A mi se ostvarija koncertite na Prodigy, Riblja 4orba i Bajaga (gaga :pos2: ).... A i za Orgazam, zdravje u septemvri... :)

Ne otidov na Bjelo Dugme a sakav....Sledno shto sakam da gleam bi bile Opeth i Deathstars. Ne bi se bunela za Coheed and Cambria koncert isto taka :)

Lele kolku sakav da odam na Apokaliptika, covece ne znam ne mozam da ziveam bez nivnata muzika, mnoooooooooooooogu mi e krivooooo.
:( Inaku mn zakon bese kocerotot na Prodigy. Svirea lugeto samo okolu sat i pol-dva ali covece...... naredniot den ne mozev da se pomrdanm od ripanje. :poss:

ај пак да си кажам, се надевам дека во животов кр имам шанса да ги видам

manowar_logo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom