Да да пола пари за униформа пола у џеб,
народов не е будала
Не е будала туку издупена глуперда,а после дупење нема каење.
Сега нели беше концептот на висока свест сервирана во лоботомија продакшс да ја крене свеста на граѓаните,или треба сега униформиве да ја кренат свеста??
Пенкалото ќе им биде главното оружје.
Ќе продаваат 50евра
лист хартија.
Хартија од вредност за исплата на врбите како споменик,што ли уште не е споменик,него се прашувам што стана со спомениците од НОБ од тие 30 000 кои живот дадоа и вардар црвено го обоија а со тоа и знамето за на крајот да светне сонцето-што е со нив,или завбршија во отпад како бронза.
Е младинава нема да знае како било,барем мене ми имаат кажувано стариве,баба ми(бог да ја прости)почина на 84 години и многу ми изнакажа од тоа како брат и и екипата пикнале артилериска граната во сандук за подоцна да го превоспитаат па се до убиството на мојот прадедо поради земја и воденица од која партизаните често добивале брашно,кој ќе им пренесе,која е поентата да го знаат александар а да не знаат ништо за него(филип,реформите,Стартерот Гавгамела) а пак да се фураат кога не знаат за рацин и неговата екипа,за Батаљонот Мирче ацев...како и да е забегав малку но доловив поента,сега униформиве не ве штитат туку ве носат во 21 век со подарок лист хартија НЕ-обична туку хартија од вредност,се надевам оваа мерка финансиски ќе ги описмени земјоделците и стефус козата ќе биде задоволен.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 21:59 ---
Ќе дојде ден за секоја испрана паричка ќе проплачат, ќе молат за власт како претходниот. Ниту сме глупи, ниту слепи.
Не леандра,неќам да молат
сакам да зажалат и треба(почит за исклучоците),сакам се што е нелегално испрано
да се конфискува,
нека ги удрат тамум каде најмногу ги боли по џепот-само така се разбива Организирана мафија и се демотивира перењето на пари како...премногу ризично да го загубиш и она..легално стекнато.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 22:01 ---
Абе во ред тоа, ги облекле, им дале униформи, ама зашто на сликање?
ДЕМОНСТРАЦИЈА НА СИЛА и вметнување СТРАВ кај и така скоро 80% од популацијата која едгвај крпи до Први-да бидат мирни со наведната глава оти има и полошо од лошото
.