Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Pistolot e na masa i ima eden metak... ke se pucash sam ili ke pucash u petorica prasanje e sega

Куршум,пукаш,петмина................................Непотребни коментари на тема во која најави дека си надвор од сите случувања,подобро :tv: и уживај во она што ти се нуди:smir:

Нека го бара некој попаметен, јас само знам дека од мирни протести нема да ги заболи уво, а со насилни протести само ќе се испотепаме со желките кои нели, само си ја работат нивната работа. Ги забележав постовите со црниот блок, па натаму ми отиде вниманието, ако некој мисли на тој начин да направи нешто добро, многу греши.

Решение, Ада...бараме...во темава. :)
Мирно, нормално дека не иде. А, за варијација на црниот блок...Шо знам, мене ефективно ми делуе тактиката. Али, небитно...
Треба да бараме решенија, ама времето не гази...Затоа треба да се почне некако, со нешто...Било што.

Чим ова ни го спремаат:
Еден од највисоките владини функционери за А2 Телевизија изјави дека е убеден од позитивен исход од референдумското изјаснувањ
Неабавме. Дур ние муабетиме како ќе не изработат леле, леле...Ќе испадне, ве прашавме, сеа еве ви официјален документ дека сами сакавте да си го смените името. Фешти!

НЕМА ВРЕМЕ!
ОСВЕСТЕТЕ СЕ!

Во случај да има референдум се надевам дека нема да излезат повеќе од 50% од граѓаните на македонија и со тоа референдумот ќе биде неуспешен.Едно време едни дечки викаа:Некои прашања н заслужуваат одговор.Се надевам дека повторно ќе излезат со таа парола.

Во случај да има референдум се надевам дека нема да излезат повеќе од 50% од граѓаните на македонија и со тоа референдумот ќе биде неуспешен.Едно време едни дечки викаа:Некои прашања н заслужуваат одговор.Се надевам дека повторно ќе излезат со таа парола.

Во Македонија на гласање секогаш излегуваат 51% граѓани,штом треба да се заебат.:toe:

Аха, само ти надевај се.

А, замисли излезат, и изгласаат промена?
Уште ли на надеж ќе оставаме, и ќе си седиме?

Аха, само ти надевај се.

Не дај Боже да има референдум затоа што сигурно ќе го наместат како што беше пример во црна гора кога се гласаше независноста.Епа додека пишиме по форуми треба да се организира протест на плаштад без разлика дали планираат да има референдум или не.

Куршум,пукаш,петмина................................Непотребни коментари на тема во која најави дека си надвор од сите случувања,подобро :tv: и уживај во она што ти се нуди:smir:

Ti ako ne razbirash sto sum sakal da kazam ... uzivkaj si i pushi tamu nekoj tompus od stranstvo na moj rachun :smir:

Rekov pishtolot e na masa ...

Аха, само ти надевај се.

да ако изгласаат тоа ќе бидат комунистите?/
абе ај не заебавај, референдум ако има сигурно го губиме името доста е само албанците, турците, србите и по некој квази македонец со бугарски пасош да излезат за да биде успешен референдумот

Аха, само ти надевај се.

Оние што не даваат одговор на некои прашања моментално немаат гласачко тело,незнам зошто овој страв?Се знае кој во моментов ги има конците во раце за неуспешен референдум (ако се дозволи да се дојде до тоа,а изгледа сепак ќе се дозволи,пратејќи ги некој коментари на форумов повторно се појавува старата приказна,они се криви ние ништо не знаеме)

Информационо....ако некој знае:

Излегувам и кинам лист гласачки пред комисија.
Шо може да ми се случи?

Информационо....ако некој знае:

Излегувам и кинам лист гласачки пред комисија.
Шо може да ми се случи?
Ништо!!!Освен ако го фрлеш на јавно место да те ожежат 50 евричи.

Ништо!!!Освен ако го фрлеш на јавно место да те ожежат 50 евричи.

Дали е гласачкото ливче во моја сопственост или во сопственост на Република Македонија? Да знам дал да го фрлам во корпа за ѓубре, за да не ме казнат по законот за јавна чистота.

Онака, само прашувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom