TpH_Bo_OkO
Трноризец
Никој не пишал дека и форумов знае да биде добро средство за контрацепција...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da be da i so ovaa tvoja teorija site da trgneme u manastir i da si najdeme duhoven mir...hahaha...a be foxy beА едноставно никој да нема секс и сите да бидат среќни и да не даваат пари на кондоми, апчиња, спирали чуда и врагови?
E vaka ja iskreno ne veruvam 100% vo nitu eden metod za kontracepcija i mislam deka sekoj moze da te zezne, i mislam deka treba da se koraistat kombinirano ali bez preteruvanje.Primer ako se koristi kondom ne mora da znaci deka partnerot mora da kako sto se veli "do kraj " neli bi bilo podobro da ja zavrsi rabotata nadvor pa toa bi bila dupla zastita.
I kako posledno bi sakala ako nekoj moze podobro da mi ja objasni logikata na presmetuvanje na plodni i neplodni denovi?
Глупости, од кога модата се вклучи во воутингот на контрацепцијата!контацепцијата е олд фешн...фрлете све,и работете како шо се работи лјуге :pos2:
Глупости, од кога модата се вклучи во воутингот на контрацепцијата!
A воедно и сидата, така?Се клуши душо од коа започнаа Дурекс латек,Дурекс (со мирис на јагода),Дурекс (со мирис на Праска) е веке се помина од мода па фрлете кондомите и дајте да ја зголемиме популацијата кај нас![]()
A воедно и сидата, така?
Едноставно е :Me interesira na kakov se nacin moze da se prenese sida. Znaci pocnuvajki od baknez preku koj znam deka ne moze da se prenese pa se do seksualni odnosi so patnerka. Koj saka, znae i ne go mrzi neka mi objasni