Комбинирање на храна

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Пуканки со кечап, пржено лепче со крем намачкано:D Не е лошо воопшто, иако можеби така звучи.

Крем,шлаг врз пица......звучи гадно ама се превртувавме со другарите на кеј кога јадевме.

Мн јако.

незнам дали е чудна комбинација, но е дефинитвно најубава а тоа е вино во комбинација со сирење, некои се мезат со ракииче и некоја салтка или сувомеснато, јас си се мезам со сирење и црно вино. Ахх мераци. :love:

Случајна комбинација која од се срце не ја препорачувам: кроасан со кечап.

Уште не можам да се изначудам на комбинацијата смоки и јогурт....
Иначе пред некое време ја скоро у секое јадење ставав мајонез, у полнети пиперки дури и ајвар ставав :pos: Aли прекинав пошо секој пут со мајка ми се расправав....
Иначе читајќи ја темава се потсетив дека оддамна неам јадено алва и леб. :D

Уште не можам да се изначудам на комбинацијата смоки и јогурт....
Иначе пред некое време ја скоро у секое јадење ставав мајонез, у полнети пиперки дури и ајвар ставав :pos: Aли прекинав пошо секој пут со мајка ми се расправав....
Иначе читајќи ја темава се потсетив дека оддамна неам јадено алва и леб. :D

Растат гради, затоа женските јадат смоки и јогурт. :pos:

Кришки пржени со јајца и крем. Бљак. Една другарка ваква комбинација правеше, еднаш бев кај неа на гости и таа ми понуди од комбинацијава ама ја одбив, и реков дека не сакам крем. Не ми оди бре леб и јајца и крем :confused:
Друго нешто што ми е многу одвртно и не вкусно е блага јуфка. Некои ја прават со шеќер, еднаш пробав и одвај го голтнав залчето, ќе повратев живи бруки ќе бев :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom