Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.534
- Поени од реакции
- 35.575
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
А има некој претстава зошто сеуште немаат прскано за комарци? Маларија ќе не фати у пичку матер, дај нека прскаат веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно е само женските комарци касаат (крвопијки невидениИмам и јас едно такво дрнало, што произведува звуци од кој комарците бегаат, а не се слушаат за луѓето. Поточно тоа зуе како машки комарец (како што ми кажале), а баш женските комарци се оние што касаат, а бегаат од тој звук. Зошто ни јас незнам.
), а машките не, касаат затоа што им треба крвтта за да се парат со машките.Го симнав еве сега го пробувам, за резултати од утре натаму.Работи на висока фрекфенција, го има и како апликација за PC. Anti Mosquito прогуглај и ќе најдеш![]()
И јас не можам да ги поднесам комарците затоа што ме будат навечер, а со другите инсекти немам никаков проблем, преѓеска едно пајаче ми се прошета низ монитор и го оставив да живееМразам комарци и воопшто секакви бубачки од кои врие летно време.
.
Ијаа, герила комарци со педерски навики како домаќините по кои се именувале... само лаат ама без последициИ јас мразам комарци неможеш на мира да седиш на лето од нив, а има некои што кога ќе те каснат цела недела ти стои белегот. Најдобри се во Бугарија во Приморје таму те каснуваат навечер, наутро немаш ништо(бар такви беа кога јас бев на одмор).

за на крајот да ми ја исцицаат крвта од лицето, неможат преку прекривач да ме јадат на раце или на тело и најдија на фаца да ме јадат маме му е*ам :violent1: