Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зошто ги разјаснуваш, коа се многу провидини. Секс, секс, тага, и пак секс.
:smir: Shehidski rastanak e ova Swedo.Zima nikad proć', nikad sabah doć'.Samo tekbir čuje se kroz noć (Allahu Ekber).Duga zimska noć, majko moram poć',rodna gruda pradjedova, to me zove upomoć..Ako se majko ne vratim, nemoj me zalud čekati.Pusti jednu suzu tihu i prouci mi Fatihu,nek me ona isprati.
Samo još jednom da mi je,ispred džennetske kapije,da na krilima ezanastigne miris Ramazanaiz naše čaršije.
Nijet veliki, zulum dušmanski.Sabur, nam i inat u nama, silan bosanski.Duga hladna noć, valja meni poć',rodna gruda pradjedova evo zove upomoć.Čuvaj mi sestru, pazi je,jer majko jednom da mi je,vidjeti iz zemlje rosne,kako kćeri moje Bosne sad rađaju gazije.
Samo još Bosne da mi je,pa da me sevdah opije,da me bude pjesme starei mujezin sa munaresa Bijele džamije.Samo još Bosne da mi je,pa da me sunce ogrije,da me bude pjesme starei mujezin sa munaresa Bijele džamije.
Taka mi zvoni telefonot,hehe :pos2: :pos2: :pos2:Ja uvek placam na ova i ako nekoj kaze ova ne e umetnost ke go streljam
Svilen konac
[♫ Aleksandar Sisic]
Svilen konac, srbijanski kroj.
Sitna zica, vezak tanak.
Ja malena, a ti sladak, joj.
Milane, dragane,
hej, milovanje moje sa Morave.
Kosuljica izvezena,
ja malena isprosena
za Milana.
Svilen konac pletem od sna.
Tanka predja srcem se tka,
pa se pokida.
Hej, tugo moja,
tugo devojacka.
Svilen konac pokid'o se sav.
Il' je moja suza pala,
svilen konac pokidala, joj.
Milane, dragane,
hej, milovanje moje sa Morave.
Kosuljica izvezena,
ja malena isprosena
za Milana.
Svilen konac pletem od sna.
Tanka predja srcem se tka,
pa se pokida.
Hej, tugo moja,
tugo devojacka.
Оф: А сите српски и бугарски песни што се преведени од грчки е доказ дека се православни Грци?:smir: Shehidski rastanak e ova Swedo.
Bosancite ja pejat taka,i e mnogu silna pesna.Ova e himnata na Handzar SS divizijata pred Stalingrad.Bile najlosi od najlosite,diverzantskite aktivnosti i provalite (tipicno po bosanski hehe) im bile dovereni na niv.
Nieden ne bil ziv faten nitu pak se predal,samo nekolku od cela divizija se vratile nazad od mother Russia.
Nezavisno sto toa e prerabotka na starata srpska pesna Nizamski rastanak...neka pejat,alal da im e...Nikoj ne im se ljuti.
Vprocem...toa e samo uste eden dokaz deka bosancite se srpski muslimani.
Toa e notoren fakt
cuj ako znaesh ti nekoja turbo folk pesna koja ne e za sex i ljubov daj da go prosvetlam hevimetalecov
BTW a za sto peat hevimetalcite koa ke se ustekaat ?
daj nekoj tekst pa da praime komparacija ajd gizo
Ne objasni mi preku komparacija so neogranicenosta na HM preku da receme DEPRESION nekoja pesna , Mitologi , WINTER bas me interesira da mi ti izanaliziras nekoja nivna pesna