Колосеум Нова 2009 со Метју Дикеј

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вклучена е и флаша но се добиваат само 4 карти имаше муабет дека може и 5 но сепак само 4 конечен одговор...
...а брат за атмосферата сигурен сум дека Метју си ја знае работата :vozbud:
Не може атмосферата да е лоша, НГ е да го ебам. Колку треба да си келеш Дџ за да упропастиш атмосфера. Дури ни Дикеј не го може тоа.

Пеери сте бе...Пеери....Коа барав луѓе за колосеум немаше никој а одкоа резервирав на друго место миљон души рекоа у колосеум дека ќе идат.....Пеери....

Пеери сте бе...Пеери....Коа барав луѓе за колосеум немаше никој а одкоа резервирав на друго место миљон души рекоа у колосеум дека ќе идат.....Пеери....
Не си се обратил на право место :toe: а инаку лани Џеферсон беше катастрофа невидена :tapp: среќа Никифор ја спаси вечерта

Колку и да е катастрофа боље било него у кафана:) Али ај...ако најдам некој може ќе поминам после 12.

Е ќе праиме муабет каде ќе има боље атмосвера, у Колосеум или на Саем.
:baeh::baeh::baeh::baeh:.

Хах па тоа ти е ствар укуса друже. Според мене подобра атмосфера ќе направи Азакс со македонската транс-дружина и Лука со Бранчез одколку Дикеј кој го глеаме на секои 2 месеца и секој втор ден у маало (за ова второ се шалам) :)
:helou:

И јас ќе се журкам за нг со Метју.Се гледаме таму:party3:

Хах па тоа ти е ствар укуса друже. Според мене подобра атмосфера ќе направи Азакс со македонската транс-дружина и Лука со Бранчез одколку Дикеј кој го глеаме на секои 2 месеца и секој втор ден у маало (за ова второ се шалам) :)
:helou:

Па нормално атмосверата ќе биде далеку појака него ли у колосеум, ќе има многу мазни фаци лицнати, што јас лично не можам да ги гледам. А ќе има и многу добри дечки и девојки, нормално нема да бидат се од тие првите.:helou:

Каков Метју бее.....Кај знае тој журки да праи...Ха!
Е овие нас шо ќе ни свират се створени за дигање атмосфера бе....ЕмСИа невидени се.(Ич не ми е криво шо нема да идам у колосеум а? али ај после 12 ваљда ќе поминам.Да не се налути Метју не за друго:) )

Каков Метју бее.....Кај знае тој журки да праи...Ха!
Е овие нас шо ќе ни свират се створени за дигање атмосфера бе....ЕмСИа невидени се.(Ич не ми е криво шо нема да идам у колосеум а? али ај после 12 ваљда ќе поминам.Да не се налути Метју не за друго:) )

Хмммм, биче крваво кај тебе. Осеќам. :smir:

zaso ovie od coloseum se gomna ???
vnatre sobira 1500, a imase 3500....epten guzvaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zurkata si bese top, muzika top, ama nemozes da si naracas pijacka, ni do wc da ides na raat

zaso ovie od coloseum se gomna ???
vnatre sobira 1500, a imase 3500....epten guzvaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zurkata si bese top, muzika top, ama nemozes da si naracas pijacka, ni do wc da ides na raat

Тоа ти е македонштина бе друже...Педери се, алчни за пари и све ќе напраат за да земат некој денар појше...И не е само у Колосеум така, сегде по дискотекиве и клубовиве е слично...

Па нормално атмосверата ќе биде далеку појака него ли у колосеум, ќе има многу мазни фаци лицнати, што јас лично не можам да ги гледам. А ќе има и многу добри дечки и девојки, нормално нема да бидат се од тие првите.:helou:
Па боље да глеам мазни лицнати фаци у колосеум,него,немиени наркомани и клошари на саем.

Па боље да глеам мазни лицнати фаци у колосеум,него,немиени наркомани и клошари на саем.

Ајдееее, ама го претера

Најдобра журка на Дикеј до сеа, немав проблеми со место, супер луѓе...ептен супер

Екстра беше иако повеќе очекував од Никифор :toe: посебно што лани одлепи скроз ама се на се одлична вечер :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom