Колку време ви е потребно ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Па зависи за кај искачам. :wink:
Кога се работи за во школо.. потребни ми се 30 мин. Станувам.. дремам некои 10 мин. пред плакар разгледувам што да облечам.. се облакам.. тркам до wc .. и останатите мин. ги поминувам пред огледало.. шминкање.. правење на косата ... :icon_bigg:icon_bigg
А кога се раб. за вечерно искачањее.. е тогаш потребно ми е саат/саат ипол :icon_bigg Да се пицнам ко шо треба..

со туширање околу саат и пол, ама само за излагање
а за кежуал онака прошетка до продавница и сл. 15 мин.

15 до 20 минути најмногу. облеката ми е однапред испланирана,и со шминкање сум готова за 10 минути.ме нервира тоа што се спремам пред време, па после треба да чекам додека излезам

Зависи за каде. Најбрзо можам да се спремам за 15 мин, а најмногу за 2 часа.

Зависи кај ќе се оди, но обично за 10-15 мин сум среден(без туширање и тие обврски...).

Без бањање (бидејќи да ја измијам косата и да ја средам ми требаат околу 2 саати) се спремам околу 1 саат. И да е за на факултет, и да е за навечер. Значи тука спаѓа облекување, шминкање. Најмногу време секако ми одзема мислењето што да облечам, па и со накитот исто толку време губам. Ама не ретко посебно за вечерни излегувања се случува да се спремам и подолго од еден саат бидејќи се преоблекувам по сто пати

Аааа некогаш сум како жена кога се спремам. Да си изберам фармерки, кошула, да се средат истите, испеглаат, па да си исчистам патики, спремам новчаник, парфем...околу 40 мин :).

30 мин толку, се 10 мин. барам облека, 5 минути измеѓу дур се облеквам наизменично пишам на Мсн и Фб, и 10 минути коса праам , и 5 минути плачам за пари кај моите... и излегвам :)

Зависи од местото каде што одам...
Проселно сум спремна за 30-40 минути а некад и еден саат а највеќе време ми одзема дур се решам што да облечам.

45-50 минути со се туширање... исто толку и без туширање... знам да заглавам пред огледало да глумам (гол) тапанар или да изведувам нешто... да пробувам фризури и СЛ... кај беше тоа емотиконот со кеса на глава??? :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom