Колку време траеше вашиот прв секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
само сексот десетина минути.предиграта не важи нели?

A se racuna ako prviot put e od pozadi?:kesa:
Bidejki koa probuvavme so bivsatra prav put placese mnogu i mi bese zal ama bev napalen ko (KOKO so e u zooloska) i si rekov e ke te maltretiram vecer pa so saka neka e i traese nekoi 3-4 min:kesa:

Ne poveke od 2min so trganje celo vreme se razbira od moja strana i so odenje doma vo krv pa morav vo 2h po polnok sama da si ja peram krvta :tapp:

:salut:leleee luge me isplasivte. ova sto ke go napisam i ne e za pofalba ali toa e :( jas imam 27g i se uste sum go nemala prviot pat mislev deka sum spremna ali posle se ova sto procitav... moze i nekoj komentar deka bilo bas ubavo :) a ovoj mojot sto si go sakam e mnogu iskusen ama ne znae za moeto neiskustvo :( pa ajde vie iskusni poucete me pls :)

:salut:leleee luge me isplasivte. ova sto ke go napisam i ne e za pofalba ali toa e :( jas imam 27g i se uste sum go nemala prviot pat mislev deka sum spremna ali posle se ova sto procitav... moze i nekoj komentar deka bilo bas ubavo :) a ovoj mojot sto si go sakam e mnogu iskusen ama ne znae za moeto neiskustvo :( pa ajde vie iskusni poucete me pls :)

:nesvest:kia me zaebavas???:nesvest:
nema tuka soveti kaj site e razlicno moj predlog e da se opustis samo i prepusti mu na poiskusniot:smir::helou:

Малку си закаснила со првиот секс.. редно ти е веќе нема од што да се плашиш и како што рече Кифла пропушти му на поискусниот.

Не многу...самиот чин десетина минути,сосе предигра околу саат време :smir:

nekoi pola saat so mn vikanje placenje urlanje od moja strana a deckomi pustiot cel bese izgreban i modar po grbot:pipi:go umrev :(

Првиот пат 6-7 минути....али вториот пат со невина ауууу брате роботе цела ноќ напред назад држ недај :pos2:

Па неколку минути, не знам колку, али јеботе коа ме лупна една трема, цел се тресев, така да и не осетив богзнае што, али затоа коа завршивме бев најгордиот човек на земјава

Мојот врв секс траесе 5 мин
А три цаса мисалм хелоооооооооооооооооооооооо:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom