Колку време траеше вашиот прв секс ?

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
само сексот десетина минути.предиграта не важи нели?

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
A se racuna ako prviot put e od pozadi?:kesa:
Bidejki koa probuvavme so bivsatra prav put placese mnogu i mi bese zal ama bev napalen ko (KOKO so e u zooloska) i si rekov e ke te maltretiram vecer pa so saka neka e i traese nekoi 3-4 min:kesa:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Ne poveke od 2min so trganje celo vreme se razbira od moja strana i so odenje doma vo krv pa morav vo 2h po polnok sama da si ja peram krvta :tapp:

kia

Член од
3 јануари 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
:salut:leleee luge me isplasivte. ova sto ke go napisam i ne e za pofalba ali toa e :( jas imam 27g i se uste sum go nemala prviot pat mislev deka sum spremna ali posle se ova sto procitav... moze i nekoj komentar deka bilo bas ubavo :) a ovoj mojot sto si go sakam e mnogu iskusen ama ne znae za moeto neiskustvo :( pa ajde vie iskusni poucete me pls :)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
:salut:leleee luge me isplasivte. ova sto ke go napisam i ne e za pofalba ali toa e :( jas imam 27g i se uste sum go nemala prviot pat mislev deka sum spremna ali posle se ova sto procitav... moze i nekoj komentar deka bilo bas ubavo :) a ovoj mojot sto si go sakam e mnogu iskusen ama ne znae za moeto neiskustvo :( pa ajde vie iskusni poucete me pls :)

:nesvest:kia me zaebavas???:nesvest:
nema tuka soveti kaj site e razlicno moj predlog e da se opustis samo i prepusti mu na poiskusniot:smir::helou:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Малку си закаснила со првиот секс.. редно ти е веќе нема од што да се плашиш и како што рече Кифла пропушти му на поискусниот.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не многу...самиот чин десетина минути,сосе предигра околу саат време :smir:

B

black angel

Гостин
nekoi pola saat so mn vikanje placenje urlanje od moja strana a deckomi pustiot cel bese izgreban i modar po grbot:pipi:go umrev :(

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Првиот пат 6-7 минути....али вториот пат со невина ауууу брате роботе цела ноќ напред назад држ недај :pos2:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Па неколку минути, не знам колку, али јеботе коа ме лупна една трема, цел се тресев, така да и не осетив богзнае што, али затоа коа завршивме бев најгордиот човек на земјава

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Мојот врв секс траесе 5 мин
А три цаса мисалм хелоооооооооооооооооооооооо:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom