Колку време траеше вашиот прв секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Вкупно можеби да беше 10 тина минути, но самиот чин само неколку минути :oops: јас неискусен таа искусна :( за жив срам :( али ипак со време се подобрија работите и после и по цели вечери работевме :cool:

мене некои 2 нед јас не искусен она не искусна т.е прв пат и на двајцата комедии бевме ни беше убаво ама после тоа паника бевме и двајцата имавме и заштита

Реално многу кратко траеше,на двајцата ни беше прв пат и се почувствувавме посрамено, но сепак тоа беше почеток на прогресивно продолжување на сексуалните искуства

Ауу, хаос дур да влезе фамозниот господин у футролата де...
Прво чекај малку демек да сум се опуштела па јастуци (арно викале од многу читање феминистички списанија може глаа да те боли а и меѓуножје..)под кичма, па ај не така ај доги... таман да се убедиме ко што треба се комплет демек попалени, и моментот на влез.. вади, вади сместа иначе ти отиде, па дремење уште саат време да се соземеме.. па на крај некако влезе пусти маки, и да ич небеше убаво бе, сто пати се препотифме оф туф, леле, арно ама со секој нареден се подобро до сега сме на ептен ехтра ниво стасани :) Ваљда вредело толку пискот и лелек што се слушна од Галичник до Река..

П.С. Јас на мажјациве им давам орден кога остануваат во целите тие „врџан трауми“ со здрвен орган, симињам капа.

Можеби е малку чудно, но првиот сексуален однос ми траеше некаде околу 30 мин. Дали затоа што кондомот беше подебел, пошо и на 2-цата ни беше тогаш прв пат за посигурно да биде ..

Првиот пат не можеш ни да знајш колку ти траел сексот клај извај ова она ваму таму поминало се свршило и така уште неколку пати па потоа иди убоото :)

Кој броел....
--- надополнето: 21 декември 2011 во 19:59 ---
Кој броел....

Ne se sekavam kolku vreme traeshe ama znam deka ne beshe mn dolgo i se sekavam deka boleshe u pm :)
Изјаснувај се убаво, говориш во име на мајкати? :D

Мојо траеше точно 8 мин.
Болеше у пм :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom