Колку време сте немале секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Adam Sandler
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну :place:

Незнам шо да пишам оти дури го пишувам ова имам секс. Би се распишал, ама морам да идам да свршам...
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 19:46 ---
Значи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну :place:
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебава

не ти треба секс, Кајгана ќе те ебава

Истото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо :(

Истото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо :(
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов ;)

Па коа нема цел темата ондак што си пишала пред колку време? Или се плашиш да не помисли некој „кучето шо лае не каса“ ?

бтв пред 1 месец...

Абе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?

Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов ;)

Уште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно :icon_lol:

Абе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?
поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како:D имаш дечко .имаш цура..невин си не си:D... итн

Уште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно :icon_lol:
Епа не губи време ;). Аргентинците се незгодни заводници ;)

поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како:D имаш дечко .имаш цура..невин си не си:D... итн
А па ако пишиш колку често се ебиш да не ти се наруши приватноста?! Иди на фејсбук објави колку често имаш, па да правиме муабет, а не тука...

сеа некој ќе тресне мене секс не ми треба државата ме онакви секој ден....
ај сеа он топик......
5 месеци......
5 месеци.....свадба се спрема.....ах не.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom