T
Torchyrus
Гостин
Со понежниот пол си немал секс 3 недели , а со појакиот пол 3 саати така ?Еве јас немам 3 недели секс со личност од понежниот пол. Очекувам вистината да ја пишете.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со понежниот пол си немал секс 3 недели , а со појакиот пол 3 саати така ?Еве јас немам 3 недели секс со личност од понежниот пол. Очекувам вистината да ја пишете.![]()
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебаваЗначи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну![]()
aууу не ми се верује што читамскоро 2 години! И многу се нервирам поради тоа.
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебава
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумовИстото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо![]()
Па коа нема цел темата ондак што си пишала пред колку време? Или се плашиш да не помисли некој „кучето шо лае не каса“ ?
бтв пред 1 месец...
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов![]()
поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што какоАбе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?
Епа не губи времеУште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно![]()
Епа не губи време. Аргентинците се незгодни заводници
![]()
Нема везеКакви Аргентинци што зборуваш не те разбирам![]()
А па ако пишиш колку често се ебиш да не ти се наруши приватноста?! Иди на фејсбук објави колку често имаш, па да правиме муабет, а не тука...поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што какоимаш дечко .имаш цура..невин си не си
... итн