T
Torchyrus
Гостин
Со понежниот пол си немал секс 3 недели , а со појакиот пол 3 саати така ?Еве јас немам 3 недели секс со личност од понежниот пол. Очекувам вистината да ја пишете.
Со понежниот пол си немал секс 3 недели , а со појакиот пол 3 саати така ?Еве јас немам 3 недели секс со личност од понежниот пол. Очекувам вистината да ја пишете.
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебаваЗначи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну
aууу не ми се верује што читамскоро 2 години! И многу се нервирам поради тоа.
Истото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништоне ти треба секс, Кајгана ќе те ебава
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумовИстото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо
Абе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?Па коа нема цел темата ондак што си пишала пред колку време? Или се плашиш да не помисли некој „кучето шо лае не каса“ ?
бтв пред 1 месец...
Уште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десноМногу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов
поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како имаш дечко .имаш цура..невин си не си... итнАбе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?
Епа не губи време . Аргентинците се незгодни заводнициУште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно
Какви Аргентинци што зборуваш не те разбирамЕпа не губи време . Аргентинците се незгодни заводници
Нема везеКакви Аргентинци што зборуваш не те разбирам
А па ако пишиш колку често се ебиш да не ти се наруши приватноста?! Иди на фејсбук објави колку често имаш, па да правиме муабет, а не тука...поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како имаш дечко .имаш цура..невин си не си... итн