Колку време сте немале секс?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Значи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну :place:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Незнам шо да пишам оти дури го пишувам ова имам секс. Би се распишал, ама морам да идам да свршам...
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 19:46 ---
Значи вака, си кажав еднаш пак ќе повторам, откога се зачленив овде на Кајгана не сум имал секс ама баш ич и исфрустриран сум и Кајгано иди у пичку материну :place:
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебава

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
не ти треба секс, Кајгана ќе те ебава
Истото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо :(

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Истото ми го кажа и вереницата што ја чекам од странство да си дојде еве кај да е ќе се врати а си мислев у меѓувреме ќе ебнам нешто ама ништо :(
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па коа нема цел темата ондак што си пишала пред колку време? Или се плашиш да не помисли некој „кучето шо лае не каса“ ?

бтв пред 1 месец...
Абе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Многу поштен кога знаеш дека невестата те чита на форумов ;)
Уште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно :icon_lol:

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Абе оти изигравате шерифи да му ебам мајката, не смеам ли да прашам која е целта, дали е само набројување, мерење или има друга поента?
поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како:D имаш дечко .имаш цура..невин си не си:D... итн

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Уште не ми е невеста и знам дека ме чита зашто она инсистира да се изнаебам колку можам додека не се врати зашто после тоа вика дека ќе ме врзе со ланец и нема мрдање лево-десно :icon_lol:
Епа не губи време ;). Аргентинците се незгодни заводници ;)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
поентата е да исчачкаат по нашата приватност и да дознаат што како:D имаш дечко .имаш цура..невин си не си:D... итн
А па ако пишиш колку често се ебиш да не ти се наруши приватноста?! Иди на фејсбук објави колку често имаш, па да правиме муабет, а не тука...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
сеа некој ќе тресне мене секс не ми треба државата ме онакви секој ден....
ај сеа он топик......
5 месеци......
5 месеци.....свадба се спрема.....ах не.....

Kajgana Shop

На врв Bottom