Колку време поминувате со партнерот/партнерката ?

• Креатор на темата Креатор на темата Rick Wright
  • Време на започнување Време на започнување
Спие кај мене, понекогаш значи се дешава 24ч :)

После секој ден 5-6 саати. Блиску живееме и зошто да не :)

не е малце претерано шо викаш некогаш 24 сати ? не мислиш дека се затворате само самите за себе од надворешниот свет ? се лишите и од пријатели и познаници ? сепак за да одржваш барем и другарска врска треба да се гледаш со другарот или другарката ...

Во моментов зависи.
Не е секој ден исто, може ич, може 2 саати, може 30 мин. Мешано е кај мене, а и башка не се замарам ного.

Искрено кажано не поминувам ИЧ време со партнерката. Појма неам зашо е тоа така.Можда пошо неам партнерка...кујзнае....

Па се глдаме скоро секој ден и заедно сме по 5-6 саати....

не е малце претерано шо викаш некогаш 24 сати ? не мислиш дека се затворате само самите за себе од надворешниот свет ? се лишите и од пријатели и познаници ? сепак за да одржваш барем и другарска врска треба да се гледаш со другарот или другарката ...

Е сеа и ти...Зошто да не понекогаш? Што има лошо ако се случи 24 часа да бидеш со партнерот? Не зборуваме за секој ден фала богу, туку ПОНЕКОГАШ. :smir:

koga sme slobodni,bez obvrski sekoj den ili pak na dva dena.A ima i takvi, sto po celi denovi sme zaedno...prekrasen mi e i najpojke si go sakam...vremeto so nego nikogas ne mi e dosadno...

Зависи од обврските. Немаме одредени денови кога да се гледаме или колку. Некогаш се случува да не се видиме по 3-4 дена, а некогаш пак по цели денови да сме заедно. И не ми е никогаш досадно со него, ни пак се осеќам како да се затворам од наворешниот свет, како шо спомна некој погоре. Едноставно времето поминато заедно ни е уживање. :pipi:

на претерувам али некаде 5-6 саати сигурно сме заедно

Е сеа и ти...Зошто да не понекогаш? Што има лошо ако се случи 24 часа да бидеш со партнерот? Не зборуваме за секој ден фала богу, туку ПОНЕКОГАШ. :smir:

да понекогаш е во ред , ама па секој ден минимум 10 сати ? ? ? не мом да му се изначудам , то е буквално затворање од светот

Секој ден по 2-3 часа сме заедно. Доволно е, имаме време да се погушкаме а да испиеме кафе со друштвото после тоа. Понекогаш се случува да излеземе 3-4 пати на ден и цел ден да сме заедно, а тоа со спиење еден кај друг не се случува...

Зависно од периодот. Се гледаме секој ден у школо, но не поминуваме многу време заедно.
Е сеа после школо (и навечер) е друга приказна :)

3-4 часа преку неделата заради работни обврски а за викенд по цел ден а може и на спиење да остане. :)

Секој ден по 3-4 часа најмалку, викендот повеќе (попладневно кафе, филм, излегување), а понекогаш и останува кај мене на спиење.

Кога дозволуваат обврските по 24 часа. Само што не дозволуваат секој ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom