Колку време поминувате со партнерот/партнерката ?

• Креатор на темата Креатор на темата Rick Wright
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ме интересира колку време во текот на денот сте заедно со партнерот или партнерката ? Јас искрено никокаш не сум претервал, шо знам на пример да речиме околу 2-3 сати (нормално дека имало и појќе а и помалце). А знам примери и шо се нон стоп заедно буквално нонн стоп ... појќе пати дури и спијат заедно . Шо мислите во тој случај во ред е то ? Според мене не , премногу е ...
Оставам на вашите искуства и размилувања да продолжиме со дискутирање на темата :smir:

поминуваме премногу ама тоа на некој начин поминува така брзо кога сме сами, а богами и со друштво....

па скоро секој ден сум со неа....се слушуело и неколку дена да не се видиме а и кога сме заедно највеќе 2-3 саати се гледаме....неможам фазла досадно ќе ми стане....

Доста време ама до сега не ми пречело тоа...сепак и учиме заедно така да неизбежно е да се гледаме :helou:

понекогаш мислам дека е и претеризам али секој ден се гледаме по минимум два - три саата... но не ни осеќам како ми поминува времето...

Цело време кога не сме на работа сме заедно. И забавно ни е. Тој е оној вистинскиот :)

Уживам во секоја секунда помината со него. Се случува да сме по цел ден заедно и тие денови ми се најубави. :pipi: Никогаш не ни снемува теми за дискусија, смеење, полемика. Ако се работи за период во кој имаме за учење, тогаш се адаптираме па излегува дека поминуваме околу 2-3 саати на 2 дена... Зависи од тајмингот, но кога сме без обврски, целодневна настава во природа си правиме.:wink:

Доволно.
Кога јас не сум на училиште, а он не спие.Околу 5/6 часа на ден.

Celo moe slobodno vreme mu go posvetuvam...:pipi:,mnogu si go sakam :back:.Sum za da se pominuva poveke vreme so partnerot ,ne mislam deka gusi ili zdosaduva
ednostavno se cuvstvuvam super ..

Спие кај мене, понекогаш значи се дешава 24ч :)

После секој ден 5-6 саати. Блиску живееме и зошто да не :)

Не баш секој ден, на 1-2 дена...да..и неколку сата ќе е тоа..гледам да не претерувам да не стане досадно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom