Колку време поминувате пред компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата Maryah.C
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време многу приметиле дека на компјутер не седам многу....малку околу 1 саат зашо веке досадно ми станува

Ми е срам да кажам...8-10 часа на ден :) интензивно

реков многу??ај пак ќе речам,да не речете дека не реков,МНОГУ МИНУВАМ :helou:

јас порано имам седено, на лето од 8 сатот на сабајле до 1 сатот по полноќ, и то не само еден ден, скоро цело лето, ко ќе не бев на плажа. ако бев мал, не одев многу на плажа. значи по околу 16 - 17 сати имам седено. :)

Па просечно да речеме околу 3 саати.Ама зависи од денот.

Aj poarno da ne kazuvammmm* Koga mi e dosadno...pa okolu12 saati ne mi begaat:uvo:*heheh* Pozdrav*

Околу 5 саати, а преку вигенд, повеќе од 9

јас од 5 до 10 часа....ама компјутеров ми е уклучен 24 часа на ден

Namic / Oh напиша:
јас од 5 до 10 часа....ама компјутеров ми е уклучен 24 часа на ден

Се чудам како не ти е уште експлодиран :jaj:

Премногу .. Половина живот пред компјутер .. Кога ке си дојдам од школо нека е 1 часот до 7 гарант седам .. После зимам малку книга ако има нешто .. ( ама тоа е кога сме на школо ) а во лето .. по цел ден .. колко е можно повеке толко .. душата му ја вадам

MeToNo1[MkD] напиша:
Премногу .. Половина живот пред компјутер .. Кога ке си дојдам од школо нека е 1 часот до 7 гарант седам .. После зимам малку книга ако има нешто .. ( ама тоа е кога сме на школо ) а во лето .. по цел ден .. колко е можно повеке толко .. душата му ја вадам

Исто се дешават и кај мене:icon_razz

Па, зависи...
Има денови кога поминувам по 8 часа, најчесто форматирам или некој сериозен софтверски проблем, или пак зјапам на МСН :)
и денови кога поминувам по 15 минути... Само пуштам нешто да се даунлодира и толку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom